bara

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

O Γιώργος Βαλαβάνης από τη Σαμοθράκη κέρδισε ένα εκατομμύριο στη Γερμανική Λοτάρια

ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ!
Το όνομά του Γεώργιος Βαλαβάνης, είναι 51 ετών και κατάγεται από τη Σαμαθράκη. Ξενιτεύτηκε στη Γερμανία το 1972 μαζί με την οικογένειά του. Η Στουτγάρδη, όπου μένει κι εργάζεται, έχει γίνει….
πλέον η δεύτερη πατρίδα του. Η ζωή του κύριου Βαλαβάνη, από τις 25 Οκτωβρίου όμως άλλαξε ριζικά, καθώς έγινε πλουσιότερος κατά ένα εκατομμύριο ευρώ. Πώς έγινε αυτό; Νίκησε στο μεγάλο τηλεοπτικό σόου με τίτλο «Ημέρα της τύχης», που διοργάνωσε στο Μόναχο η γερμανική κρατική λοταρία SKL.
Όπως δήλωσε ο ίδιος, η πρώτη σκέψη που του πέρασε από το μυαλό ήταν: «τώρα έχουν πραγματοποιηθεί όλες μου οι επιθυμίες».
Ποιες είναι αυτές; Ένα σπίτι για τον ίδιο και τη σύζυγό του και δύο διαμερίσματα για τους δύο του γιους. Κάτι παραπάνω δεν χρειάζεται, σχολίασε.
Παρά το απρόσμενο έπαθλό του ο Γεώργιος Βαλαβάνης διαβεβαιώνει ότι θα παραμείνει «εντελώς προσγειωμένος» και ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει «κάθε μέρα στη δουλειά». Τα τελευταία 28 χρόνια εργάζεται στη Daimler, όπως παλαιότερα ο πατέρας του και τώρα ο μεγαλύτερος γιος του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου