bara

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο Θανάσης Βίτσας έτοιμος να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Σαμοθράκης

Μετά από διεργασίες και σκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στην Σαμοθράκη.αλλά και στην Αλεξανδρούπολη φαίνεται ότι έφθασε η ώρα ο Μαθηματικός Θανάσης Βίτσας να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Σαμοθράκης.
Την υποψηφιότητα του στηρίζουν πολλοί κάτοικοι αλλά και οργανωμένοι πυρήνες από τις παραγωγικές δυνάμεις του νησιού.Βασικό πυρήνα υποστηρικτών του αποτελεί η μεγάλη πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων του σημερινού Δημάρχου κ.Χανού με την οποία είχε εκλεγεί ο κ. Βίτσας και διετέλεσε και Αντιδήμαρχος.Συγχρόνως διάφορα στελέχη που υπηρέτησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο,αλλά και κάτοικοι από τα χωριά του νησιού φαίνεται να στηρίζουν την υποψηφιότητα αυτή.Τις επόμενες μέρες θα γίνουν ανακοινώσεις σε σχέση με την υποψηφιότητα του κ.Βίτσα.

2 σχόλια:

  1. Δε λέω καλό παιδί και καλός καθηγητής αλλά δεν άντεξε το βάρος του αντιδημάρχου και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια πως θα αντέξει το βάρος του δημάρχου πλάκα μας κάνετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den einai mono oti tin ekane alla kai o tropos... ofile na vgei kai na dosei eksigiseis toulaxiston na sevastei ton kosmo pou ton psifise...! distixos o kosmos psifizei kai tha sinexizei na psifizei sunesthimatika. pote den einai arga, as anoiksoume ta matia mas oloi gia na paei ena vima poio mprosta to nisi kai oxi ena vima poio piso... o fournos kanei kathe mera psomia ta palia ginontai (paximadia-Xanos-Bitsas) kai paei legontas!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή