bara

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Νέα ελπιδοφόρα υποψηφιότητα στον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης που προέκυψε από τις διαδικασίες επιλογής Δημάρχου από το ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αρχιτέκτονας Μηχανικός Παύλος Μιχαηλίδης.Ο κ.Μιχαηλίδης έχει  την αποδοχή κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων της πόλης και εντός των επομένων ημερών αναμένεται η στήριξη του από άλλα κόμματα,πρόσωπα και κοινωνικές ομάδες της πόλης.
Βιογραφικό Παύλου Μιχαηλίδη
Γεννήθηκε το 1 9 6 4 στην Αλεξ/πολη. Το 1982 πέρασε στο τμήμα Αρχιτεκτόνων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε τον Ιούλιο του 1987.
Το ίδιο έτος παρουσιάστηκε στην Πολεμική Αεροπορία στην Λάρισα όπου υπηρέτησε την θητεία του ως έφεδρος αξιωματικός.
Το 1989 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αλεξ/πολη όπου διατηρεί μέχρι σήμερα Αρχιτεκτονικό-Τεχνικό γραφείο.
Από το 1991-1998 διετέλεσε ταμίας του συλλόγου Αρχιτεκτόνων ν.Έβρου, επίσης μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής και της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θράκης, καθώς και εκπρόσωπος του συλλόγου Αρχιτεκτόνων στην επιτροπή Αισθητικής του Δήμου Αλεξ/πολης.
Το 1994 κατέλαβε το Β’ βραβείο στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την μελέτη του κτιρίου του Εμπορικού-Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου ν. Έβρου.
Το 2004 επιλέχθηκε από το Νομαρχιακό συμβούλιο Έβρου σε σχετικό διαγωνισμό,η μελέτη του για την ανέγερση του νέου κτιρίου της παλιάς Νομαρχίας.
Το έτος 2002 εξελέγη συντονιστής του ν. Έβρου στο νεοσύστατο τότε κόμμα Κ.Ε.Π. με επικεφαλής τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Το έτος 2004 του προτάθηκε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. η συμμετοχή του ως υποψήφιος βουλευτής, χωρίς αυτή να γίνει αποδεκτή από μέρους του.
Το έτος 2006 συμμετείχε ως Πρόεδρος του Τ.Α.Π στην επιτροπή σωτηρίας του ποδοσφαιρικού συλλόγου Ένωση Αλεξ/πολης (Π.Α.Ε Θράκης) με σκοπό την κάθοδο στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και τελικό αποτέλεσμα την παραμονή στην κατηγορία.
Από το έτος 2000 είναι παντρεμένος με την Νευρολόγο Ιατρό Ελένη Μαυράκη (επιμελήτρια του Ε.Σ.Υ. στο Γ.Π.Ν.Α.) με την οποία έχουνε αποκτήσει δύο αγόρια 12 και 9 ετών.

9 σχόλια:

  1. Επιτέλους ένας σωστός υποψήφιος στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.Προχώρα Παύλε!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευκολος ακούγεται για τον Λαμπάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11:55 μάλλον πολύ δύσκολος αντίπαλος για τον Νεοδημοκράτη Λαμπάκη που έχει υπαλλήλους του όλη τη ΝΟΔΕ με πρωτοπαλήκαρο τον μέχρι το 2005 Πασοκτσή πρόεδρο του ΟΛΑ ή όλων Σταυράκογλου μέγιστο ευκαιριατζή.Ξέρεις πόσο έχει η Ν.Δ στον Δήμο Αλεξπολης;;μετά βίας 15% και ο Συριζα πάνω από 25%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια υποψηφιοτητα που προεκυψε απο τις αναεροβιες πολιτικοκοινωνικες ζυμωσεις της τοπικης νομενκλατουρας του Συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΜΠΑΚΗ?ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ....

      Διαγραφή
    2. Μια που πληρώνεται απόΛαμπακη με μπλοκάκι για γιορτή κρασιου

      Διαγραφή
  5. Ο ΣΥΡΙΖΑ τολμα χωρις προκαταληψεις και παρωπιδες με νεους αφθαρτους ανθρωπους Δημαρχος ολων των πολιτων χωρις διαχωρισμους Δινει ενα σωστο μηνυμα για το αυριο ως Κυβερνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως από μια πρώτη δημοσκόπηση στη πόλη ο Μιχαηλίδης-που δεν τον γνωρίζω ποιος είναι-έχει ήδη ένα ρεύμα που μπορεί να εξελιχθεί σε καλές δυνατότητες εκλογής.Μακάρι να δούμε καινούργιες φάτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικές δημοσκοπήσεις έχουν γίνει από την KAPA REACERCE που απάντησα και εγώ και μια άλλη εταιρία.Ποιος γνωρίζει τα πραγματικά αποτελέσματα αυτών;;;

      Διαγραφή