bara

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Συγχαρητήρια του Δ.Σ του Μ.Γ.Σ Εθνικού σε αθλητές του Συλλόγου

Το ΔΣ του Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΥ συγχαίρει τις αθλήτριες του γυναικείου τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πιγκ-ποκγ) Δάφνη Δεληγιάννη, Μαρία Αντωνούδη, Παναγιώτα Μούρου τους γονείς τους, τον ακούραστο προπονητή Αβραμίδη Παράσχο και τον έφορο του τμήματος Πλουμή Πασαδάκη για το ήθος τους και την αγωνιστική επιτυχία της ανόδου στην Α2 κατηγορία του αθλήματος.
Επίσης συγχαίρει τον Γεράσιμο Βαλλιάνο αθλητή του τμήματος Σκακιού του Εθνικού και μαθητή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης τους γονείς του, και τον έφορο του τμήματος Ηλία Δόβρη για την επιτυχία της ανάδειξης του σε πρωταθλητή Ελλάδος Δημοτικών σχολείων (ΣΤ τάξης).
Η σημαντική αυτή επιτυχία είναι αποτέλεσμα συστηματικής προσπάθειας που γίνεται σε όλα τα τμήματα του συλλόγου τα οποία φέρνουν ανάλογα αποτελέσματα προσφέρουν ανάπτυξη και διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα και κάνουν περήφανους του φίλους του Εθνικού αλλά και ολόκληρη την Αλεξανδρούπολη.
Ο Εθνικός είναι σύλλογος με 10 ενεργά τμήματα αθλημάτων και με πάνω 900 εγγεγραμμένους αθλητές και όχι σύλλογος ομάδα.
Στόχος μας για τη χρονιά που έρχεται είναι το κάθε παιδί της Αλεξανδρούπολης που θέλει να γυμναστεί να βρει στον Εθνικό το άθλημα που του ταιριάζει και να διακριθεί σε αυτό.
                                                                                      ΤΟ

                                                            Δ.Σ. ΤΟΥ Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου