bara

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Γιορτή Κρασιού Αλεξανδρούπολης 2013-Απολογισμός προέδρου ΤΙΕΔΑ

Έπειτα από 25 χρόνια, με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή χιλιάδων συμπολιτών μας, ολοκληρώθηκε η Γιορτή Κρασιού Αλεξανδρούπολης 2013.Για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια, Αλεξανδρουπολίτες όλων των ηλικιών αλλά και αμέτρητοι επισκέπτες συμμετείχαν σε πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων και γλέντησαν με
την ψυχή τους κάθε βράδυ για μια ολόκληρη εβδομάδα, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής όπου και στήθηκε το γλέντι της Γιορτής Κρασιού Αλεξανδρούπολης 2013.
Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι πολίτες ήταν πραγματικά μεγαλειώδης καθώς από την πρώτη μέρα πλήθος κόσμου συμμετείχε από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ δοκιμάζοντας το κρασί που έρεε δροσερό και άφθονο, τις λιχουδιές των συλλόγων αλλά και τιμώντας όλους τους καλλιτέχνες που φρόντισαν να ψυχαγωγήσουν τους επισκέπτες δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην διοργάνωση και την υλοποίηση της Γιορτής :
Την ΕΠΟΦΕ και όλους τους συλλόγους και τα μέλη τους που έδωσαν από τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο για να υλοποιηθεί αυτή η πρωτοβουλία. Όλους τους καλλιτέχνες που πήραν μέρος και πραγματικά μας χάρισαν υπέροχες στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια της Γιορτής. Όλους τους τεχνικούς και τους υπαλλήλους του Δήμου Αλεξανδρούπολης που μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε έναν χώρο ασφαλή και κατάλληλο για να φιλοξενήσει ένα τέτοιο πλήθος κόσμου. Τα μέλη του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής καθώς και την υπηρεσίαlions security που ήταν άγρυπνοι φρουροί και δεν επέτρεψαν κανένα άσχημο γεγονός να συμβεί αλλά και την Ελληνική Ένωση Διάσωσης Ν. Έβρου. Καθώς επίσης και το προσωπικό της ΤΙΕΔΑ που ανέλαβε με ζήλο και χαρά την διοργάνωση αυτής της πρωτοβουλίας.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά, από την ψυχή μου, όλο τον κόσμο που ήρθε και γλέντησε, και ήταν χιλιάδες συμπολιτών μας, όλων των ηλικιών και από όλες τις γωνιές του Δήμου Αλεξανδρούπολης καθώς επίσης και τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλη Λαμπάκη, που μου έδωσε τη δυνατότητα να υλοποιήσω μετά από τόσα χρόνια την ευχή και την λαχτάρα όλων μας για μια πραγματικά δική μας Γιορτή Κρασιού. Ζητούμε συγγνώμη για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις που εκ των πραγμάτων γίνανε, καθώς δεν περιμέναμε τέτοια αθρόα συμμετοχή του κόσμου. Υποσχόμαστε ότι η επομένη φορά θα είναι πολύ καλύτερα οργανωμένη και κλείνουμε ραντεβού από τώρα με όλους εσάς για την συνέχεια αυτής της πρωτοβουλίας το ερχόμενο καλοκαίρι.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ

1 σχόλιο:

  1. Φαίνεται ότι ή παρα-"μέθυσαν" από το πολύ κρασί οι διοργανωτές της γιορτής κρασιού της πόλης μας ή από την επιτυχία των εκδηλώσεων, αφού ακόμη και σήμερα Πέμπτη 8 Αυγούστου το απόγευμα αν και η γιορτή κρασιού "τελείωσε;" από την Κυριακή 4 Αυγούστου τα ΤΑΜΕΙΑ,τα αεροπανώ διαφήμισης ,Ο Διόνυσος πάνω στο τρέιλερ,τα κιόσκια των Συλλόγων και η εξέδρα των μουσικών παραμένουν στη θέση τους.....
    Ή μήπως θα μείνουν εκεί για να είναι έτοιμα για του χρόνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή