bara

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Πρόσκληση 20ης συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ.

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα γίνει στις 27 – 12 - 2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:1. Συζήτηση και έγκριση ένταξης της πράξης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και ΟΠΣ 445813 ,στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013»
Εισηγητής: Στέλεχος Γ ΠΑΜΘ, υπεύθυνος του έργου προτεραιότητας κ. Σοφοκλής Λαρίσης .
2. Eγκριση του θεωρημένου Προγράμματος Έργων και Εργασιών Δημόσιας Δασοπονίας των Δασικών Υπηρεσιών Ν. Έβρου, για το έτος 2014.
Εισηγητής : Ο Αν. Διευθυντής Δασών Ν. ΄Εβρου κ. Χρήστος Τρομπούκης.
3.Eγκριση Προγράμματος εκτέλεσης Έργων και Εργασιών Δημόσιας και μη Δημόσιας Δασοπονίας του Ν. Ξάνθης , για το έτος 2014.
Εισηγητής : Ο Διευθυντής Δασών Ν. Ξάνθης κ. Νίκος Μαραγκός.
4. Έγκριση σχεδίου Προγραμματικών Συμβάσεων για την παραχώρηση/διάθεση αυτοκινήτων, από τον Ε.Φ.Ε.Τ., ορισμός εκπροσώπων για την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης, σύσταση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης και ορισμός εκπροσώπων για την παράδοση παραλαβή.
Εισηγητής : Ο υπάλληλος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε Ροδόπης κ. Αθανάσιος Βλάχος.
5. Επικύρωση πρακτικού 14ης ,15ης και 16ης Συνεδρίασης έτους 2013, του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Ιωάννης Τελλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου