bara

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Χριστούγεννα στους Κήπους έκανε ο Κ.Γεροντόπουλος

Την ευκαιρία να ανταλλάξει ΕΥΧΕΣ ανήμερα των Χριστουγέννων με τα στρατευμένα παιδιά της πατρίδας μας, είχε ο Υφυπεξ Κυριάκος Γεροντόπουλος, στο φυλάκιο Γέφυρας των Κήπων.Συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 12ης Μεραρχίας κ.Γκατζογιάννη άκουσε τα κάλαντα από το προσωπικό του φυλακίου και την μπάντα των Φερών . Αφού έδωσε αναμνηστικά δώρα στους στρατευμένους, τσούγκρισε τα ποτήρια με όλους κατά τη διάρκεια μπουφέ, ευχόμενος υγεία στους στρατευμένους και τις οικογένειες τους. Στους έφεδρους η ευχή ήταν ''καλός πολίτης" προβλέποντας ότι τα Χριστούγεννα αυτά θα αποτελούν "γλυκιά" ανάμνηση της ζωής τους.
Τόνισε σε όλους ότι η πατρίδα προσβλέπει στην ασφάλεια που δίνει η παρουσία τους στα σύνορα και ότι παρά την κρίση ο στρατός παραμένει ψηλά ανάμεσα στους θεσμούς που εμπιστεύεται η κοινωνία μας.
Ιδιαίτερη στιγμή στην κουβέντα με τους στρατευμένους, όταν θυμήθηκε ο Υφυπεξ, τα Χριστούγεννα πριν 30 χρόνια στο νησάκι Ψέριμος των Δωδεκανήσων, ως έφεδρος αξιωματικός.
Στη συνέχεια ο κ.Γεροντόπουλος, μαζί με τον Στρατηγό, επισκέφθηκαν τους Έλληνες σκοπούς των συνόρων στην γέφυρα των Κήπων και αντάλλαξαν ευχές μαζί τους.
Σημαντική ήταν η επίσκεψη του Υφυπεξ και στο νευραλγικό για την χώρα μας τελωνείο των Κήπων. Ευχήθηκε σε όλους τους υπαλλήλους ένστολους και μη,τα Χρόνια πολλά επισημαίνοντας την σημαντικότητα της συγκεκριμένης υπηρεσίας.
Συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Τελωνείου και τον Διοικητή του εκεί Αστυνομικού τμήματος, με τους οποίους είχε μια εποικοδομητική συνεργασία με ανταλλαγή απόψεων για τη αναβάθμιση λειτουργίας του Τελωνείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου