bara

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Συζήτηση για την ανεργία-εργασία από την Πολιτεία Θράκης

Η ανασφάλεια, η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός, η ποιότητα ζωής, η εξειδίκευση, η τόλμη…, αυτά είναι κάποια από τα θέματα που βγήκανε στην επιφάνεια στην ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στο Mall, όπου νέοι της Αλεξανδρούπολης, μοιράστηκαν μαζί με όλους εμάς τις εμπειρίες και τις απόψεις τους για την εργασία και την ανεργία. Μια πρωτοβουλία της ένωσης πολιτών ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ, που ξεκίνησε με αυτόν τον τρόπο τον διάλογο για το σημαντικότερο πρόβλημα όλων μας σήμερα.
Για πρώτη φορά νέοι που ζουν, εργάζονται, δημιουργούν και σχεδιάζουν την ζωή τους εδώ στην Αλεξανδρούπολη είπαν τις εμπειρίες τους από τις δυσκολίες και τις επιλογές τους σε ότι αφορά την εργασία και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το εργασιακό μέλλον στην Ελλάδα και ειδικότερα στον τόπο μας. Από διαφορετικά επαγγελματικά πόστα ο καθένας , και με διαφορετικές σπουδές και προσωπικές επιλογές, όλοι μαζί και καθένας χωριστά φανέρωσαν ένα πολύ αισιόδοξο, δυναμικό και ζωντανό κομμάτι της πόλης.
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και για άλλη μια φορά ο κόσμος έδειξε το ενδιαφέρον του και την ανάγκη που έχει για να συμμετάσχει σε έναν ουσιαστικό, σύγχρονο διάλογο για τα θέματα που τον απασχολούν.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που ήταν εκεί κι πήραν μέρος στην συζήτηση και ήταν η καλύτερη παρέα για το ευχάριστο βράδυ που ακολούθησε. Ευχαριστούμε επίσης το Mall που μας φιλοξένησε καθώς και τους μουσικούς που μας ψυχαγώγησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου