bara

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Μομφή του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ.Λαμπάκη στον Γιώργο Ραπτόπουλο

             Η απαξίωση που συνεχίζει να επιδεικνύει ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Πάμε Μπροστά» κ. Γεώργιος Ραπτόπουλος απέναντι στους θεσμούς και στην αναγκαιότητα ουσιαστικής συνεννόησης σε θέματα του Δήμου, είναι τραγική και έξω από κάθε έννοια της Δημοκρατίας. Ο ανωτέρω προσεκλήθη από το Δήμαρχο την 03/04/2012 προκειμένου να συμμετάσχει σε έκτακτη σύσκεψη με τους άλλους επικεφαλής για θέματα του Δήμου στις 14:30. Αντέτεινε ότι έχει προγραμματισμένα ραντεβού και αδυνατούσε προς τούτο. Επανεκλήθη την επόμενη το πρωί προκειμένου να συμμετάσχει (ως είθισται άλλωστε) στις 14:00. Ρώτησε τη γραμματεία ποια είναι τα θέματα και του διεμηνύθη ότι τα θέματα ήταν τα εξής:
1) Πορεία του δανείου
2) Πρόσληψη 4 διμήνων ως την πρόσληψη των πεντάμηνων.
Ο εν λόγω επικεφαλής απάντησε πως δεν πρόκειται να προσέλθει και πως ότι υπάρχει, να ειπωθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Με την απαράδεκτη συμπεριφορά του ο κ. Ραπτόπουλος έθεσε εαυτόν και την παράταξή του εκτός ουσιαστικού διαλόγου, ο οποίος υφίσταται ως άτυπος ενεργός θεσμός, στερώντας από το Δήμο μας τη συνεργασία όλων των δυνάμεων.
Άξιο αναφοράς αποτελεί ότι ο προκάτοχός του κ. Μιχάλης Κογιομτζής όπως και οι έτεροι δύο επικεφαλής κ. Σάββας Δευτεραίος και κ. Νικόλαος Γρηγοριάδης, όποτε εκλήθησαν προσήλθαν, ανταποκρινόμενοι στις υποχρεώσεις που απορρέουν εκ της θεσμικής τους ιδιότητας, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων ανωτέρας βίας.
Καλό είναι να θυμίσουμε, ότι απών ήταν ο κ. Γιώργος Ραπτόπουλος και από την προ μηνός συνάντηση του Δημάρχου με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και του Δ.Σ. του Ο.Λ.Α. για την διεκδίκηση της δυτικής χερσαίας ζώνης του λιμένα Αλεξανδρούπολης.
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου