bara

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Άσκηση ρίψης αλεξιπτωτιστών στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς,η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου2013 στο χώρο του Αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης!
Πραγματοποιήθηκε ρίψη Αλεξιπτωτιστών με Αλεξίπτωτα Ελευθέρας πτώσης από άνδρες του Ε.Τ.Α.(Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών) καθώς και ρίψη μιας Ομάδας Ανιχνευτών Περιπόλου Μακράς

Ακτίνας Δράσης των Ειδικών Δυνάμεων με πλήρη φόρτο.Ιδιαίτερα ενθουσιάστηκαν τα παιδιά που είχαν κατακλύσει τον χώρο.Παρόντες ήταν τόσο η Αντιπεριφεριάρχης Έβρου κα Νικολάου όσο και ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης κ.κ. Άνθιμος ο οποίος και χαιρέτησε τουςΑλεξιπτωτιστές, μίλησε με ενθουσιασμό και έδωσε αναμνηστικά στους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων .


Παρόντες ήταν και άνδρες των Λεσχών Ειδικών Δυνάμεων Ν.Έβρου αλλά και της Ροδόπης , οι οποίοι παραβρέθηκαν και αναπόλησαν τα χρόνια της δικής τους θητείας και των αλμάτων που πραγματοποίησαν και αυτοί με τα Αλεξίπτωτα.
Προσέφεραν σε ανάμνηση μάλιστα και έναν Πίνακα στον Δκτή του Τμήματος της Σχολής Αλεξιπτωτιστών, ο οποίος απεικόνιζε έναν Αλεξιπτωτιστή.



Παρόντες φυσικά ήταν και οι Στρατηγοί της ΧΙΙ Μ/Κ Μ.Π (Αλεξανδρούπολης)αλλά και ο Στρατηγός Δκτής του Δ.Σ.Σ.

1 σχόλιο:

  1. καλά αυτά

    προφανώς δεν ακούει...ΚΑνεναΣ

    ο λοξός δρόμος προς Αγνάντια (προς Ιδιωτικό ΚΤΕΟ) έχει ήδη ένα νεκρό παλικάρι με μηχανή πριν 2 χρόνια... ακόμα το οδόστρωμα είναι χάλια και επικίνδυνο...ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ..???

    ή μας έφαγε η προοπτική των επενδύσεων με τηλεθέρμανση μπλα μπλα μπλα...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή