bara

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Κρύβεται ο θρασύς βουλευτής που έβγαλε από την Ελλάδα 1 εκατομμύριο ευρώ.

Γράφει: ο Φαροφύλακας
Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην επικαιρότητα, ο βουλευτής-βουλευτίνα άγνωστο ακόμα, ο οποίος την περίοδο του Μάιου 2011,και ενώ όλος ο λαός αναστέναζε από τα μέτρα μείωσης μισθών και αύξησης φόρων και καθημερινά ήταν στους δρόμους αντιδρώντας σε αυτά, ο γάιδαρος φιλοτομαριστής εχθρός του λαού και των ψηφοφόρων του, έβγαλε ένα εκατομμύριο ευρώ από την Ελλάδα για να τα μεταφέρει σε τράπεζα του εξωτερικού. Το θέμα προέκυψε μετά την τοποθέτηση στη βουλή του προέδρου της αρχής νομιμοποίησης βρώμικου χρήματος οποίος δήλωσε ότι το το θέμα αποκαλύφθηκε μετά τη καταγγελία πολίτη και όχι από έρευνα της αρχής.
Αντιπαρέρχομαι το γεγονός για το αν αυτό το ποσόν ο συγκεκριμένος άγνωστος ακόμη βουλευτής, μπορούσε να το δικαιολογήσει με το πόθεν έσχες γιατί για μένα σοβαρότερο είναι το ότι σε μια στιγμή που ο λαός βυθιζόταν στην ανασφάλεια ,ο εκπρόσωπος του , αυτός που έπρεπε να δίνει το παράδειγμα και να οδηγεί τον λαό επέδειξε χυδαιότητα ανηθικότητα και υποτίμηση του λαού.
Τέτοιους εκπροσώπους, βουλευτές όχι μόνο δεν τους χρειαζόμαστε αλλά πρέπει να τους τιμωρήσουμε παραδειγματικά.
Δεν πρέπει να ξαναπαρουσιαστεί ο συγκεκριμένος βουλευτής ενώπιον των ψηφοφόρων του ,και αν το τολμήσει πρέπει να η αντίδραση του λαού να είναι άμεση και βίαια.
Πρέπει να καταλάβουν επιτέλους οι πολιτικοί μας ότι ο σεβασμός του πολίτη των νόμων και των θεσμών είναι η αφετηρία με την οποία πρέπει να λειτουργούν και στη συνέχεια να αναπτύξουν τις ικανότητες τους ώστε να επιλύουν τα προβλήματα των πολιτών.
Επιτέλους πρέπει να οριοθετήσουμε:
Τι είναι νόμιμο και τι παράνομο.
Τι είναι ηθικό και τι ανήθικο.
Τι είναι σωστό και τι λάθος.

Και πρέπει να επιβραβεύουμε, το νόμιμο ,το ηθικό και το σωστό ενώ πρέπει να τιμωρούμε το παράνομο, το ανήθικο και το λάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου