bara

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Συνελήφθη σήμερα στο Σουφλί αλλοδαπός διακινητής λαθρομεταναστών.


20-02-2012:Συνελήφθη σήμερα στο Σουφλι αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες΄.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της ΓΑΔΠ  Α.Μ και Θράκης .
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Κομοτηνή, 20 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη σήμερα (20-2-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, σε δασική περιοχή του Σουφλίου , από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του FRONTEX , 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας δέκα (4) μη νόμιμους μετανάστες. Έξι (6) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράν, δύο (2) υπήκοοι Συρίας, και δύο (2) υπήκοοι Σομαλίας και Ιράκ.
Ειδικότερα, οι παραπάνω αστυνομικοί , εντόπισαν, σε αγροτική περιοχή του Σουφλίου μία ομάδα δέκα (10) μη νόμιμων μεταναστών, καθοδηγούμενη από τον 25χρονο διακινητή και τους έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση. Η ομάδα κατευθύνθηκε σε δασώδη περιοχή και λίγο αργότερα ο διακινητής εισήλθε σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη, ενώ οι μη νόμιμοι μετανάστες κατευθύνθηκαν πλησίον της Εθνικής Οδού. Ακολούθως επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον διακινητή και τους μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς διακινητής θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου