bara

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Επιστρατεύουν»... τρακτέρ για το καρναβάλι της Ξάνθης

  
Σε αδιέξοδο φαίνεται πως οδηγείται το θέμα της ρυμούλκησης των καρναβαλικών αρμάτων το μεσημέρι της Κυριακής στη μεγάλη παρέλαση της Ξάνθης. 
 Όπως έχει γίνει γνωστό, τις τελευταίες ημέρες υπήρξε άρνηση από πλευράς του στρατού να παραχωρήσει οχήματά του για τις ανάγκες μεταφοράς των αρμάτων της παρέλασης, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο. Όπως όλα δείχνουν, το θέμα οδηγείται σε αδιέξοδο, καθώς το Γ.Ε.Σ. και ο υπουργός Άμυνας παρουσιάζονται ανένδοτοι, αναγκάζοντας τους διοργανωτές να καταφύγουν στη λύση των τρακτέρ.
Έτσι αποφασίστηκε, εφόσον δεν δοθεί λύση στη «διαμάχη» ανάμεσα στη δημοτική αρχή και το Υπουργείο Άμυνας, να βρίσκονται σε ετοιμότητα 8 τρακτέρ για να σέρνουν τα 7 άρματα της παρέλασης. Μάλιστα, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προπορεύονται τα άρματα των καρναβαλιστών, για πρώτη φορά, ώστε να αποφευχθούν τύχουν παραφωνίες κατά τη διάρκεια της παρέλασης.
Αξίζει να αναφερθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο στρατός αρνείται να παραχωρήσει τα οχήματά του, ωστόσο στο παρελθόν βρισκόταν λύση και τα στρατιωτικά οχήματα έσερναν κανονικά τα άρματα της παρέλασης. Μέχρι στιγμής, όμως, κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Πηγή: thrakitoday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου