bara

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Συλλήψεις σε Αλεξανδρούπολη και Ορμένιο.


Συνελήφθη χθες το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη 36χρονος οδηγός λεωφορείου για κατοχή παράνομων βεγγαλλικών, και ασυρμάτου συντονισμένου στη συχνότητα της Αστυνομίας.
Επίσης στο Ορμένιο συνελήφθησαν δύο Βουλγάρες 18 και 19 χρονών για κλοπή.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας.
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

1. Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών και λοιπόν ειδικών ποινικών νόμων

Συνελήφθη χθες (27-2-2012) το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και λοιπόν ειδικών νόμων.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο χώρο αποσκευών του λεωφορείου, που οδηγούσε ο 36χρονος, δύο (2) κουτιά με 72 κροτίδες, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκε , ένας σταθμός ασυρμάτου, ο οποίος με χειροκίνητο τρόπο εισερχόταν στη συχνότητα της Αστυνομίας.
Κατασχέθηκαν 72 κροτίδες και ένας (1) σταθμός ασυρμάτου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
6 . Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν το Σάββατο (25-2-2012) το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου Έβρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο αλλοδαπές, ηλικίας 18 και 19 ετών, υπήκοοι Βουλγαρίας, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις παραπάνω δράστιδες, τη στιγμή που επιχειρούσαν να εισέλθουν στη Βουλγαρία, διότι λίγη ώρα νωρίτερα, αφαίρεσαν, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από οικία 56χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 400 Ευρώ.
Μέρος από το κλαπέν ποσό βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου