bara

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Συνεχίζονται από Τρίτη 26/6 ως και Παρασκευή 29/6 οι παραστάσεις του έργου "Το Γαϊτανάκι του Έρωτα" στις αποθήκες ΕΑΣ, τέρμα Ρόδου

Η νεοσύστατη Πειραματική Σκηνή Αλεξανδρούπολης επέλεξε για φέτος το καλοκαίρι να ανεβάσει το έργο του Αρθούρου Σνίτσλερ "Το Γαϊτανάκι του Έρωτα".
Μία κωμωδία καταστάσεων και συμπεριφορών, στην οποία μία ομάδα ανθρώπων από τη Βιέννη συνεχώς αλλάζουν ερωτικούς συντρόφους μέχρι τα πράγματα να καταλήξουν ακριβώς από εκεί που ξεκίνησαν. Δέκα μικρές ιστορίες ζευγαριών, ένα καρουζέλ να συμβολίζει το φαύλο κύκλο της επιθυμίας.
Η Πειραματική Σκηνή αποτελείται από δημότες της Αλεξανδρούπολης που ασχολούνται αρκετά χρόνια με το ερασιτεχνικό θέατρο και έχουν θέσει ως σκοπό τους την προώθηση της θεατρικής παιδείας αλλά και τη δημιουργία δράσεων γύρω από την τέχνη και τον πολιτισμό.
Η επιλογή μάλιστα της σκηνοθέτιδας Έφης Δρόσου ως καθοδηγήτριας για την παρθενική παράσταση της Π.Σ. αποτελεί εγγύηση της επίτευξης του στόχου που έχουν θέσει. Όσοι θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν τις εναπομείνασες παραστάσεις, από την Τρίτη 26/6 έως και την Παρασκευή 29/6 στις 9 το βράδυ στις αποθήκες της ΕΑΣ στο τέρμα της οδού Ρόδου, θα διαπιστώσουν όλες τις διαφοροποιήσεις του έρωτα και πως τον αντιλαμβάνεται ο καθένας ανάλογα με το φύλο του, την κοινωνική του τάξη αλλά και τον κοινωνικό του ρόλο. Η μετάφρασηείναι του Δαμιανού Κωνσταντινίδη. Την παράσταση σχολιάζει μετά μουσικής ο Χρήστος Τσότρας.
Στο πλαίσιο της παράστασης στην είσοδο του θεάτρου πραγματοποιείται μία παράλληλη έκθεση φωτογραφίας του Paolo Maiorano στην οποία παρουσιάζονται φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της πρόβας.
Παίζουν: Μυρτσίδου Βάσω, Γκαϊτατζόπουλος Δήμος, Γκολφινοπούλου Πηνελόπη, Φούρναρη Κική, Ρουμελιώτης Γιώργος, Παρδαλίδου Φένια, Αναγνωστόπουλος Μιχάλης, Σακελλάρη Εύη, Πίγγου Γιασεμή, Λεχούδης Κώστας, Κεφαλά Αθηνά και Κοντακίδης Γιάννης.
Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ (δωρεάν για παιδιά ως 6 χρονών).

Η σελίδα της ομάδας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/psa.axd/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου