bara

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης στον Νομό Έβρου από τις 11 έως τις 14 Μαΐου

Στον Νομό  Έβρου θα βρεθεί ο ΥΜΑΘ, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στο πλαίσιο τετραήμερης περιοδείας που θα πραγματοποιήσει στη Σαμοθράκη, στην Ξάνθη, στην Αλεξανδρούπολη, στο Σουφλί, στο Διδυμότειχο και στην Ορεστιάδα, από το Σάββατο 11 έως την Τρίτη 14 Μαΐου 2013.Το πλήρες πρόγραμμα της περιοδείας του κ. Καράογλου είναι το εξής:
Σάββατο 11 Μαΐου 2013

-Στις 13.00 ο κ. Καράογλου θα συναντηθεί στο Δημαρχείο Σαμοθράκης με τον δήμαρχο κ. Γεώργιο Χανό.
-Στις 19.00 ο ΥΜΑΘ θα παραστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Σαμοθράκη για τον μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό, στον οποίο θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης και Τραϊανουπόλεως κ. ¢νθιμος, στη μνήμη των Αγίων Πέντε Νεομαρτύρων της Σαμοθράκης.
Κυριακή 12 Μαΐου 2013
-Στις 08.00 ο κ. Καράογλου, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
-Στις 09.45 θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στη λιτάνευση της εικόνας των Αγίων Πέντε Νεομαρτύρων, στη χώρα της Σαμοθράκης.
Δευτέρα 13 Μαΐου 2013
-Στις 09.30 ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης θα βρίσκεται στην Ξάνθη όπου θα συναντηθεί στο δημαρχείο με τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Στυλιανίδη.
-Στις 10.00 θα χαιρετήσει τις εργασίες του συνεδρίου με θέμα: «Τουρισμός, ελπίδα στήριξης και ανάπτυξης της οικονομίας-η επόμενη ημέρα», που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ξάνθης.
-Στις 11.30 θα επισκεφθεί το Μουφτή της Κομοτηνής.
-Στις 13.00 ο κ. Καράογλου θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη όπου θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Λαμπάκη.
-Στις 13.45 θα ακολουθήσει συνάντηση στο Διοικητήριο με την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κα. Γεωργία Νικολάου.
-Στις 14.30 έχει προγραμματιστεί συνάντηση του ΥΜΑΘ με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κ. Σταύρο Σταυράκογλου.
-Στις 15.15 ο κ. Καράογλου θα επισκεφθεί το τελωνείο των Κήπων, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει ξεκινήσει το Υπουργείο για την αναμόρφωση των χερσαίων πυλών εισόδου της χώρας.
-Στις 18.00 θα ακολουθήσει επίσκεψη του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης στο Σουφλί, όπου θα συναντηθεί στο δημαρχείο με τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Πουλιλιό.
-Στις 19.00 θα βρίσκεται στο Διδυμότειχο. Εκεί θα επισκεφθεί το δημαρχείο και θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Παρασκευά Πατσουρίδη.
-Στις 20.00 ο κ. Καράογλου θα μεταβεί στην Ορεστιάδα, όπου θα συναντηθεί στο δημαρχείο, με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μουζά.
Τρίτη 14 Μαΐου 2013
-Στις 08.00 ο κ. Καράογλου θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα για τα ελευθέρια της Αλεξανδρούπολης το 1920 και θα παραστεί στην έπαρση της ελληνικής σημαίας μπροστά στο χώρο της Μεραρχίας, παρουσία στρατιωτικών τμημάτων.
-Στις 10.30 ο Υπουργός θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία που θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, συγχοροστατούντων των Μητροπολιτών Αλεξανδρούπολης και Τραϊανουπόλεως κ. ¢νθιμου, Ελασσόνας κ. Βασιλείου και Κασσανδρείας κ. Νικόδημου.
-Στις 11.15 θα ακολουθήσει έπαρση της σημαίας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται δίπλα στο μνημείο της Δόμνας Βιζβίζη, η οποία αφιερώθηκε εξ ολοκλήρου στον αγώνα για την απελευθέρωση του Έθνους μας, προσφέροντας όλη της την περιουσία.
-Στις 12.00 οι εκδηλώσεις για τα ελευθέρια της Αλεξανδρούπολης θα ολοκληρωθούν με την παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης, παρουσία του Υπουργού και των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου