bara

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Συνάντηση του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης με τον Υπουργό Μακ.Θράκης Θ.Καράογλου

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2013 το Δ.Σ. της Σ.Ε.Α.Υ. Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε συνάντηση με σκοπό την προώθηση προς επίλυση μιας σειράς προβλημάτων που απασχολούν τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στην Α.Δ Αλεξανδρούπολης με τον Βουλευτή της Ν.Δ. της Π.Ε. Έβρου κ. ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟ Αλέξανδρο και τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ Θεόδωρο ο οποίος βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη κατευθυνόμενος προς τη Σαμοθράκη.
Στον κ. Υπουργό και στον κ. Βουλευτή έγινε πλήρη ενημέρωση για όλα τα προβλήματα με κυριότερα τα εξής :
1) Την ανάγκη κατασκευής νέου κτηρίου για την Α.Δ. Αλεξανδρούπολης στο οικόπεδο που διαθέτει ήδη. Σε περίπτωση που αυτό είναι αδύνατο, λόγω της δημοσιοοικονομικής κατάστασης της Χώρας, την μεταστέγαση αυτής, αφού το κτίριο που στεγάζεται είναι εντελώς ακατάλληλο.
2) Την υλοποίηση της διαχρονικής πρότασης μας για ενίσχυση του Έβρου με Αστυνομικούς από όλη την Χώρα που κατάγονται ή έχουν τόπο συμφερόντων των Έβρο.
3) Την άμεση ενίσχυση των Τ.Σ.Φ. δικαιοδοσίας της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης με απόσπαση ανώτερων και κατώτερων Αξιωματικών.
4) Την αποδέσμευση του απαιτούμενου χρηματικού ποσού για να καταστεί δυνατή η πληρωμή του χρέους της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης προς τα συνεργεία αυτοκινήτων ώστε να επισκευασθούν όλα τα ακινητοποιημένα - λόγω βλάβης - οχήματα. Σημειώνουμε ότι είναι ακινητοποιημένα λόγω βλάβης τουλάχιστον το 70% των οχημάτων των Τ.Σ.Φ.
Από την πλευρά τους οι δύο πολιτικοί δεσμεύτηκαν ότι θα προωθήσουν τα προβλήματα – αιτήματά μας στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη . Ο κ. Υπουργός μας διαβεβαίωσε ότι θα ενημερώσει και τον Πρωθυπουργό της Χώρας σε συνάντηση που θα έχει μαζί του το αμέσως προσεχές διάστημα .Εμείς ως Δ.Σ. της Σ.Ε.Α.Υ. Αλεξανδρούπολης και τα μέλη μας θα αναμένουμε την υλοποίηση των δεσμεύσεων τους .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου