bara

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Πρόγραμμα βρεφικής κολύμβησης από τον Ν.Ο.Α

ΒΡΕΦΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Η βρεφική κολύμβηση είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης και ανάπτυξης ικανοτήτων στο νερό, με τη μορφή παιχνιδιού. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς και βρέφη ηλικίας από 2 μηνών έως 4 ετών.Τα οφέλη της βρεφικής κολύμβησης είναι μοναδικά!!!
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι με τη βρεφική κολύμβηση ενισχύεται η σωματική διάπλαση των παιδιών, η αναπνευστική τους ικανότητα, η καρδιακή λειτουργία, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η στάση και η θέση του σώματός τους. Ξεπερνούν τους φόβους τους, αποκτούν θάρρος κι αυτοπεποίθηση και γίνονται πιο αυτόνομα αλλά και πιο κοινωνικά. Είναι επίσης μια ευκαιρία για τους γονείς να περάσουν εποικοδομητικό χρόνο με τα παιδιά τους ενώ ως γνωστόν, τα παιδιά που γυμνάζονται, αρρωσταίνουν λιγότερο!!!
Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά, να γίνετε μέλος της ομάδας μας.
Ο Ναυταθλητικός Ομιλος Αλεξανδρούπολης Θα πραγματοποιήσει την λειτουργία των προγραμμάτων baby swimming οπου
Τα βρέφη θα έχουν την πρώτη επαφή με το νερό με την παρουσία της μητέρας στην πισίνα κάτω από τις οδηγίες προπονήτριας. τα πρωινά καθημερινά από 10.00 πμ έως 11.30 πμ.
Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 15 euro μηνιαίως ή 60 euro (με εφ άπαξ καταβολή του ποσού) για πέντε μήνες.
Για πληροφορίες - εγγραφές απευθυνθείτε στην γραμματεία του συλλόγου στα τηλ. 2551024774 κιν 6976433145 ή στον έφορο κολύμβησης 6977932876.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου