bara

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Αποφάσιζαν για εμάς στα τυφλά

Δεν ξέρω αν είναι μάγκας Πόντιος ή αφελής και επιπόλαιος, αν είναι απλά κυνικός ή παμπόνηρη αλεπού οΧρυσοχοίδης , που πρώτος από όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου παραδέχτηκε ότι δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο, όταν συμμετείχε στο υπουργικό συμβούλιο...
Εδώ βέβαια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Δεν έχει ξαναγίνει παγκοσμίως υπουργός που συμμετείχε στις αποφάσεις μιας κυβέρνησης κι έλεγε στον πρωθυπουργό αν πρέπει να υπογράψει το ένα ή το άλλο μέτρο που επέβαλλε η Τρόικαμέσω Μνημονίου, να μην έχει διαβάσει το ίδιο το Μνημόνιο.
Δηλαδή δεν ήξερε πού μπορούσε να καταλήξει το ναι ή το όχι που λέγαμε στην Τρόικα.
Πάλι καλά που έχουμε να φάμε σε αυτή τη χώρα.
Μετά μου ήρθε κι άλλη σφαλιάρα.
Και η Κατσέλη λέει δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο. Και ήταν και υφυπουργός Οικονομικών.
Κάπου εκεί άρχισα να ψάχνω στα άδυτα των αδύτων της τέως κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να δω επιτέλους αν υπήρχε κάποιος που είχε διαβάσει το μνημόνιο.
Κι εκεί μου ήρθε κάτι σαν εγκεφαλικό.
Από τους 52 υπουργούς και υφυπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου μόνο οι 7 είχαν διαβάσει την 1η εβδομάδα της κυκλοφορίας του, το Μνημόνιο.
Οι υπόλοιποι 45 που δεν το είχαν διαβάσει, είτε γιατί δεν τους το είχαν στείλει από το Μέγαρο Μαξίμου είτε γιατί αδιαφόρησαν οι ίδιοι, συμμετείχαν κανονικά σε υπουργικά συμβούλια, αποφάσιζαν επί του Μνημονίου που δεν είχαν διαβάσει, και συμβούλευαν τον Παπανδρέου να δεχθεί ή να απορρίψει μέτρα ενός Μνημονίου που δεν είχαν διαβάσει.
Η απόλυτη σχιζοφρένεια σε μία κυβέρνηση που τελικά έφερε τη χώρα στο χείλος της αβύσσου.
Αυτή πια δεν ήταν παιδική χαρά. Τσίρκο με διάφορους επικίνδυνους κλόουν ήταν που τίναξαν τελικά τη χώρα στον αέρα.
Πηγή:http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου