bara

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Αποκαλυπτική ομολογία από τον Υπουργό Ανάπτυξης

Μια δήλωση-σοκ έκανε σήμερα το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης, ΜΙΧΆΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ για την προετοιμασία, μελέτη και συζήτηση του πρώτου Μνημονίου στην κυβέρνηση Παπανδρέου.
Συγκεκριμένα,
απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παραδέχτηκε ότι ο ίδιος δεν διάβασε ποτέ το Μνημόνιο πριν την υιοθέτησή του από την τότε κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά «ΚΑΙ ΒΕΒΑΊΩΣ ΔΕΝ ΔΙΆΒΑΣΑ ΤΟ ΜΝΗΜΌΝΙΟ. ΔΕΝ ΔΙΆΒΑΣΑ ΤΟ ΜΝΗΜΌΝΙΟ ΓΙΑΤΊ...ΕΊΧΑ ΆΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΙΣ, ΕΊΧΑ ΆΛΛΑ ΚΑΘΉΚΟΝΤΑ. ΕΊΧΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΩ ΤΟ ΈΓΚΛΗΜΑ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ, ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΔΙΚΉ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΆ ΝΑ ΜΕΛΕΤΉΣΩ ΤΟ ΜΝΗΜΌΝΙΟ».
Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη δήλωση έκανε χτες η τότε υπουργός Οικονομίας, ΛΟΎΚΑ ΚΑΤΣΈΛΗ. Μιλώντας στην εκπομπή Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA, η κυρία Κατσέλη είπε ότι διάβασε το Μνημόνιο «ΈΝΑ ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΏΡΕΣ»...

1 σχόλιο:

  1. Υστερα από το έγκλημα της υπογραφής του Μνημονίου, ύστερα από όλες τις προσπάθειές τους να κρύψουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία και την απερίγραπτη ανικανότητά τους, ο τροχός της ιστορίας, όπως συμβαίνει πάντα, γυρίζει και φέρνει στο φως πώς ακριβώς εκτελέστηκε αυτή η αποτρόπαια πράξη.
    Ο ένας ήξερε αλλά δεν μιλούσε. Ο άλλος ούτε καταλάβαινε, ούτε και θέλησε να καταλάβει. Και ο άλλος, εκείνος που διεκδικεί σήμερα την προεδρία ενός ένοχου Κόμματος, ομολογεί αδιάντροπα: «Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Δεν ήταν δική μου δουλειά».
    Ωστε έτσι; Αντιμετωπίζουμε, δήθεν, τα εγκλήματα των αλλων, την ώρα που τελούμε το Μέγα Εγκλημα;
    J.C.P

    ΑπάντησηΔιαγραφή