bara

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τρεις τραυματίες σε δύο τροχαία στην Αλεξανδρούπολη

Ενεπλάκησαν 6 οχήματα σε τροχαία στην οδό Κονδύλη και στον Μύλο Μασούρα

Τρία άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης σε δύο τροχαία που έγιναν με διαφορά μόλις μισής ώρας.
Το πρώτο τροχαίο συνέβη μπροστά στον Μύλο Μασούρα όταν ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, κινούμενο προς τις Φέρες σταμάτησε για να στρίψει αριστερά στην οδό Ευσταθίου. Το δεύτερο (μπλέ) αυτοκίνητο που ακολουθούσε, συμμορφώθηκε στην ταχύτητα σταματώντας μέχρι να στρίψει το επαγγελματικό. Δεν έκανε όμως το ίδιο και ο οδηγός του τρίτου (ασημί) αυτοκινήτου που ακολουθούσε και πιθανόν δεν αντιλήφθηκε ότι σταμάτησαν τα προηγούμενα αυτοκίνητα, χτύπησε επάνω τους δημιουργώντας καραμπόλα στο τροχαίο. Αμέσως αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο για να ελέγξουν την κυκλοφορία καθώς τα αυτοκίνητα ήταν μέσα στο δρόμο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έβγαλε την γυναίκα η οποία χτύπησε το κεφάλι της στο παρμπρίζ.

Μισή ώρα μετά, συνέβη σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων στην συμβολή των οδών Κονδύλη και Γεωργιάδη, μία ιδιαίτερα επικίνδυνη διασταύρωση που στο παρελθόν έχουν χάσει την ζωή τους συμπολίτες μας. Ένα ασημί αυτοκίνητο επι της Γεωργιάδη παραβίασε το stop και χτύπησε το δεύτερο αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό Κονδύλη, καταλήγοντας σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Το κόκκινο αμάξι υπέστη μεγάλες ζημιές εγκλωβίζοντας τον οδηγό. Άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας τον απεγκλώβισαν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε οδηγό και συνοδηγό στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου