bara

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

"ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" Συμμαχία με 20 σταθμούς και τηλεοπτικές προσωπικότητες

Μια νέα τηλεοπτική πραγματικότητα ξεκίνησε στην Θράκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα από τις 19 Μαρτίου.
Η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ συμμετέχει στην παραγωγή ενός...πλούσιου τηλεοπτικού προγράμματος ως μοναδικός εταίρος από την Θράκη. Το πρόγραμμα παράγεται σε ολοκαίνουργια studio’s στην Αθήνα, για λογαριασμό 20 περιφερειακών τηλεοπτικών Σταθμών,

απ’ όλη την Ελλάδα.Έμπειρες και καταξιωμένες τηλεοπτικές προσωπικότητες όπως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Κώστας Χαρδαβέλας, ο Γιώργος Καραμέρος, η Κιμ Κίλιαν, ο Γιώργος Πολυχρονίου, η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Έλντα Πανοπούλου κ.α πλαισιωμένες από μεγάλο επιτελείο δημοσιογράφων, παρουσιαστών και καλλιτεχνών, βάζουν την υπογραφή τους σε αυτήν την νέα, μεγάλη και πρωτοποριακή προσπάθεια.
Αποκαλυπτική, τολμηρή ειδησεογραφία, ανεξάρτητη, μαχόμενη δημοσιογραφία και ποιοτική ψυχαγωγία αποτελούν τις βασικές αρχές του νέου προγράμματος.
Κοινός παρονομαστής όλων είναι η ΕΛΛΑΔΑ. Βασικοί στόχοι όλων των συντελεστών είναι η ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, η προσπάθεια για την επίλυση τους, και η συμβολή μας στο να έρθει γρηγορότερα η πολυπόθητη ανάπτυξη.


Γι αυτούς τους λόγους «βαφτίσαμε» το νέο μας εγχείρημα GR.
Με το σύνθημα «Ένα πρόγραμμα γεμάτο Ελλάδα», οι τηλεθεατές της ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, θα μπορούν να παρακολουθούν μεταξύ των άλλων, τις γνωστές στο πανελλήνιο εκπομπές «ΖΟΥΓΚΛΑ», «ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ», «ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», τηλεοπτικά show, τηλεπαιχνίδια, σατυρικές εκπομπές και φυσικά ένα άκρως ολοκληρωμένο Δελτίο Ειδήσεων με τον Γιώργο Καραμέρο και τα σχόλια του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, του Κώστα Χαρδαβέλα και του Νίκου Γεωργιάδη!


Στην μεσημβρινή ζώνη των 15:00 η Θρακιώτικη οικογένεια θα παρακολουθεί όλες τις γνωστές θεματικές εκπομπές της ΔΕΛΤΑ και στις 16:30 θα ενημερώνεται για την τοπική επικαιρότητα στην εκπομπή ΑΤΖΕΝΤΑ 24.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου