bara

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

24ο Ατομικό και 10ο Ομαδικό Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στην Αλεξανδρούπολη

Έκλεισε η αυλαία του 24ου Ατομικού και 10ου Ομαδικού των περιφερειακών Πανελλήνιων Σχολικών αγώνων σκάκι, αφήνοντας μας πολύ καλές αναμνήσεις.
Η διοργάνωση έγινε με πολύ μεγάλη επιτυχία από την ΕΣΣΑΜΘ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την πολύ σημαντική υποστήριξη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, Δήμο Αλεξανδρούπολης, Alexander Beach, και Fortnet Τους αγώνες  τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΣΟ και συντονιστής της διοργάνωσης κ. Θεοδωρίδης Βασίλειος, η Αντιπεριφερειάρχις Έβρου η κ. Νικολάου Γεωργία, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ.Γκότσης Νικόλαος ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού κ. Μιχελής Γεώργιος και όλοι οι πρόεδροι της ένωσης της Περιφέρειας.
Όλοι οι αγώνες έγιναν στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Alexander Beach ξεκινώντας από το ομαδικό στις 10/03/2012 και συμμετείχαν 135 παιδιά και το ατομικό στις 11/03/2012 και συμμετείχαν 256 παιδιά.
-Για την Αλεξανδρούπολη στο ομαδικό δεν είχαμε καμιά πρόκριση.
-Για το ατομικό είχαμε τέσσερις προκρίσεις στα τελικά του Πανελλήνιου Σχολικού πρωταθλήματος όπως:
ΤΕΡ ΓΚΕΒΟΡΚΙΑΝ από το 1ο Λύκειο Αλεξ/πολης πήρε την δεύτερη θέση.
ΧΑΤΖΙΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ από το 2ο Λύκειο Αλεξ/πολης ως καλύτερη Γυναίκα στην κατηγορία αυτήν.
ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ από το 10ο Δημοτικό Σχολείο (ΣΤ ΤΑΞΗ) πήρε την δεύτερη θέση.
ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ ΗΛΙΑΣ από το 1ο Δημοτικό Σχολείο πήρε την τρίτη θέση.
Ο Εθνικός επέλεξε HOTEL και όχι κάποιο σχολικό συγκρότημα όπως γίνεται συνήθως γιατί ήθελε να δώσει το κάτι παραπάνω στα παιδιά μας για να ζήσουν τους αγώνες όπως διοργανώνονται στο εξωτερικό .
Για πολλούς θεωρήθηκαν οι αγώνες τελικοί ως προς την οργάνωση. Αυτό μας ενθουσιάζει και μας δίνει το θάρρος και την υπευθυνότητα για να διοργανώσουμε πολύ περισσότερα…
-Είδη φέραμε το σκάκι στα σχολεία.
-Διοργανώσαμε δύο πολύ μεγάλα σιμουλτανέ με καταξιωμένους αθλητές Διεθνούς Φήμης, ημερίδα για την ανάπτυξη του σκακιού, καθώς και το τουρνουά «ΦΑΡΟΣ 2011» στον ενάμιση χρόνο επανίδρυσης του τμήματος !!!
Κλείνοντας θα θέλαμε να αναφερθούμε στους εθελοντές της διοργάνωσης γιατί δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και σε αυτούς οφείλεται ένα μέρος της πολύ μεγάλης επιτυχίας των αγώνων και τους ευχαριστούμε !!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου