bara

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Συλλήψεις για κλοπή καλωδίων από την Εγνατία οδό στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν χθες (9-1-2013) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 18 και 19 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή καλωδίων από κολώνες φωτισμού.Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που
πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, εντόπισαν 300 περίπου μέτρα ηλεκτρολογικά καλώδια.
Στη συνέχεια τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, όπου, από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει τα ηλεκτρολογικά καλώδια από κολώνες φωτισμού της Εγνατίας Οδού.Η παραπάνω ποσότητα καλωδίων κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο της, ενώ κατασχέθηκαν επίσης ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένας (1) κόφτης.
Σημειώνεται, ότι ο 19χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών και κλοπή.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου