bara

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Απαραίτητη η συνεργασία και μετά τις εκλογές

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θεωρεί απαραίτητη τη συνεργασία και τη συνεννόηση ανάμεσα στα κόμματα, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των εκλογών. Σε συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑ», ο υπουργός Άμυνας τονίζει πως κάθε πολιτική κίνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι στην κατεύθυνση της εθνικής ενότητας.
«Η σημερινή κυβέρνηση, πέραν των στόχων που υπηρετεί, θα αφήσει ως κληρονομιά και την αντίληψη της εθνικής συνεννόησης», επισήμανε ο κ. Αβραμόπουλος και ξεκαθάρισε ότι θα επιδιωχθεί η συνεργασία και στην περίπτωση της αυτοδυναμίας.
Ο κ. Αβραμόπουλος θεωρεί πως «αν η συνεργασία είχε επιτευχθεί, όταν υπήρχε χρόνος να κινηθούμε όλοι μαζί προς μια κατεύθυνση, πιο κοινωνική και αναπτυξιακή και λιγότερο λιτότητας που επιτείνει την ύφεση, η Ελλάδα δεν θα ευρίσκετο στη σημερινή κατάσταση».
Υποστηρίζει τη σύνθεση και τη συνεννόηση πολιτικών στόχων και κυβερνητικών επιλογών, κάτω όμως από συγκεκριμένους κανόνες συμπεριφοράς.
Τέλος, σε ερώτηση, σχετικά με το αν θα έπρεπε να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία η Ντόρα Μπακογιάννη και άλλα στελέχη, ο κ. Αβραμόπουλος υπογράμμισε πως το κόμμα «έχει τις πόρτες του ανοιχτές, να δεχτεί όλους όσοι αποδέχονται, ενστερνίζονται και συνυπογράφουν το αξιακό και προγραμματικό της πλαίσιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου