bara

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Με μεγάλη συμμετοχή έγιναν οι εκλογές και η συνέλευση του Εθνικού

Μέσα σε μια γεμάτη αίθουσα από εκατό περίπου παράγοντες και φίλους του ΜΓΣ Εθνικού διεξήχθη η γενική συνέλευση του ιστορικού σωματείου, στο νέο ΚΑΠΗ Αλεξ/πολης.Ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Βουκουρεσλής υποδέχθηκε τους παραβρισκόμενους, τους οποίους και ενημέρωσε με λίγα λόγια για την γενική κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το σωματείο και τις μεγάλες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση. Με πρόταση του την οποία και ενέκρινε το σώμα, ο Χαράλαμπος Καρυωτάκης ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος ως ελάχιστη αναγνώριση για την πολύχρονη προσφορά του.
Πρόεδρος της συνέλευσης ορίσθηκε από το σώμα ο νομικός Γιώργος Φλετούρης. 
Ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Μιχελής ανέγνωσε τον διοικητικό απολογισμό του ΜΓΣ Εθνικού, με κυριότερες ενέργειες: την ανακαίνιση των γραφείων, την ανάδειξη του ιστορικού υλικού, την ένταξη του Νηρέα ως κολυμβητικό τμήμα στο σύλλογο, την δημιουργία σκοπευτικού τμήματος και τμήματος πόλο, την υποβολή του φακέλου για την ειδική αθλητική αναγνώριση, την αλλαγή του καταστατικού, την οργάνωση της ιστοσελίδας, την συμμετοχή στην παρέλαση της 14ης Μαίου μετά από 40 χρόνια, την οργάνωση κοπή πίτας με 1500 μέλη, την δημιουργία εκπτωτικής κάρτας μέλους του σωματείου και για την μεγάλη συμμετοχή 1000 περίπου αθλητών στα 10 τμήματα.
Ο Ταμίας Σταύρος Τζωίδης παρουσίασε με αριθμούς τον οικονομικό απολογισμό του ερασιτέχνη, τονίζοντας ότι εφαρμόσθηκε ένα νέο ενιαίο για όλα τα τμήματα λογιστικό σύστημα, στο οποίο υπάρχει μηνιαίος έλεγχος από τον κεντρικό ταμία. Το ταμείο παραδίδεται χωρίς καθόλου χρέη.
Στην συνέχεια οι δέκα έφοροι παρουσίασαν τον αγωνιστικό απολογισμό των τμημάτων τους, δείχνοντας την πρόοδο που έχει συντελεσθεί συνολικά στον Εθνικό, τα τελευταία χρόνια.
Το σώμα ενέκρινε ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του ερασιτέχνη ΜΓΣ Εθνικού.
Η γενική συνέλευση ολοκληρώθηκε με τις εκλογές του νέου δεκαπενταμελούς διοικητικού συμβουλίου. 
Δια βοής εκλέχθηκαν οι: Μανώλης Βουκουρεσλής, Γιώργος Μιχελής, Γρηγόρης Καραπιπέρης, Τάσος Τοκαμάνης, Παναγιώτης Βαλσαμίδης, Κώστας Πατερόπουλος, Λευθέρης Μανασίδης, Γιάννης Τζίμας, Δοξάκης Κομίτης, Ηλίας Δόβρης, Απόστολος Μπεχτσούδης, Δήμος Μαμούγκας, Χρήστος Κοντάρας, Κώστας Λιάσκος και Νίκος Παπαδόπουλος.
Εντός των ημερών το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου