bara

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ 2013
Αγαπητοί μας γονείς και παιδιά,
Mε τη χάρη του Θεού και την ευλογία του σεπτού Ποιμενάρχου μας, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου, θα λειτουργήσουν και φέτος οι Μαθητικές Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Προγραμματίζονται να λειτουργήσουν 4 συνολικά περίοδοι, 2 για αγόρια και 2 για κορίτσια, Δημοτικού και Γυμνασίου-Λυκείου. Ο αριθμός των παιδιών είναι περιορισμένος ανά περίοδο και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Α΄ για αγόρια Γυμνασίου-Λυκείου
από 5 έως 17 Ιουλίου.
Β΄ για κορίτσια Γυμνασίου-Λυκείου
από 18 έως 29 Ιουλίου.
Γ΄ για αγόρια Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού
από 30 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου.
Δ΄ για κορίτσια Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού
από 6 έως 13 Αυγούστου.
ΤΡΟΦΕΙΑ
Για τις περιόδους Α' και Β' είναι 120€
Για τις περιόδους Γ' και Δ' είναι 80€
ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ
Στο Ανθίμειο Πολιτιστικό Κέντρο (δίπλα στην Αγία Κυριακή)
Γ΄ περιόδου αγοριών(Δημοτικού)
Δευτέρα 29 Ιουλίου 8 μ.μ.
Δ΄ περιόδου κοριτσιών(Δημοτικού)
Κυριακή 4 Αυγούστου 8 μ.μ.
Η παρουσία σας στις προκατασκηνωτικές συγκεντρώσεις
κρίνεται απαραίτητη!
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να προμηθεύεστε από την Ενορία σας, καθώς επίσης και από τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στο Ανθίμειο Πολιτιστικό Κέντρο. Για όσους είναι από μακριά, μπορούν να κατεβάσουν και να τυπώσουν τη "Δήλωση συμμετοχής" κάνοντας ΚΛΙΚ εδώ, ή να μας ζητήσουν να αποστείλουμε την αίτηση μέσω fax ή email. Σας παρακαλούμε θερμότατα να συμπληρώσετε την δήλωση συμμετοχής πολύ προσεκτικά και ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και να υπογραφεί στο τέλος η δήλωση από τον κηδεμόνα.
ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ 
Στη Γραμματεία της Ι. Μητροπόλεως στο Ανθίμειο Πολιτιστικό Κέντρο (υπεύθυνος: κ. Λάζαρος Καζίας, τηλ. 25510-26359 & 25510-27853) το συντομότερο δυνατόν (λήξη προθεσμίας υποβολής δηλώσεων 5 ημέρες πριν την ημέρα έναρξης κάθε περιόδου) είτε αυτοπροσώπως, είτε με fax(25510-21657) ή e-mail(imalex@imalex.gr). Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Για να γίνει αποδεκτή η δήλωση απαραίτητη προϋπόθεση είναι η πληρωμή των τροφείων. Για όσους είναι από μακριά, μπορείτε να αποστείλετε τα χρήματα με ταχυδρομική επιταγή(Ιερά Μητρόπολις Αλεξ/πόλεως, Γραφείο Κατασκήνωσης, Πλαταιών & Αμφιπόλεως, 68100 Αλεξ/πολη)
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ
Η παραμονή των παιδιών στην Κατασκήνωση για κάθε περίοδο αρχίζει την πρώτη μέρα και τελειώνει την τελευταία μέρα. Αποχώρηση πριν την ημερομηνία λήξης γίνεται κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας των γονέων με τον αρχηγό και εφόσον συντρέχει σοβαρός λόγος.
Η έξοδος ή η παραλαβή των παιδιών γίνεται μόνο από τους γονείς.
Είναι σημαντική η τήρηση των καθορισμένων ημερών επισκεπτηρίου για την ομαλή λειτουργία του προγράμματος της κατασκήνωσης.
Η τηλεφωνική επικοινωνία με το αρχηγείο μπορεί να γίνεται καθημερινά 17.00΄–18.30΄. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 25510-71191. Επίσης στο χώρο της κατασκήνωσης υπάρχει καρτοτηλέφωνο.
Οι οργανωμένες δραστηριότητες για τα παιδιά εντός και εκτός της κατασκήνωσης θεωρούνται αποδεκτές από γονείς και παιδιά, εκτός εάν έχει δοθεί γραπτά διαφορετική ενημέρωση από τους γονείς.
Τα κινητά τηλέφωνα παραδίδονται στο αρχηγείο την ημέρα άφιξης στην κατασκήνωση και επιστρέφονται την ημέρα αποχώρησης.
Έχουν ορισθεί προκατασκηνωτικές συγκεντρώσεις στο Ανθίμειο Εκκλησιαστικό Πολιτιστικό Κέντρο (δίπλα στην Αγία Κυριακή) πριν από την έναρξη κάθε περιόδου. Θεωρούμε σημαντική την παρουσία σας σ’ αυτές μαζί με το παιδί σας.
Εάν έχετε απορίες ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στα τηλέφωνα της Ιεράς Μητροπόλεως. Εμείς θα είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε ό,τι χρειαστεί. Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράστασή σας και την πολύτιμη συνεργασία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου