bara

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Άσκηση-Επίδειξη αλεξιπτωτιστών στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης


Πραγματοποιήθηκε η άσκηση-επίδειξη του Ειδικού Τμήματος ΑΛεξιπτωτιστών(Ε.Τ.Α.) στο Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.Πενήντα τρείς(53) Αλεξιπτωτιστές(άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του Ε.Τ.Α.)πραγματοποίησαν άλμα στην περιοχή του Αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης από ύψος 12.000 ποδιών (4.000 μέτρα) πέφτοντας από Αεροσκάφος τύπου C-130 (ΗΡΑΚΛΗΣ)της Πολεμικής μας Αεροπορίας.Επικεφαλής τους ήταν ο Διοκητής τους με το βαθμό του Αντισυνταγματάρχη και από το έδαφος συντόνιζε και παρακολουθούσε ο Υποστράτηγος Διοικητής των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων.
Δείτε και άλλες φωτογραφίες από την επίδειξη

Δ
Την άσκηση παρακολούθησαν η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Γεωργία Νικολάου , ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ Ευάγγελος Λαμπάκης, μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής ,πλήθος κόσμου,συγγενείς και φίλοι των Αλεξιπτωτιστών καθώς και οι εκπρόσωποι των Λεσχών Ειδικών Δυνάμεων Ν.Έβρου και Ροδόπης,που υποδέχτηκαν μαζί με εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων τους(πρώην) συναδέλφους τους στο επίλεκτο αυτό Τμήμα του Στρατού μας.
Ανταλλαγές αναμνηστικών μεταξύ Αντιπεριφερειάρχου,Δημάρχου,Λασχών και Ε.Τ.Α. συμπλήρωσαν την όλη εκδήλωση ή οποία απέσπασε τα ευμενέστατα σχόλια των παρευρεθέντων.Τα παιδιά που παρακολούθησαν το εντυπωσιακό θέαμα ενθουσιάστηκαντόσο που δεν ήθελαν αναποχωρήσουν από το χώρο.
Ηεκδήλωση που οιφείλεται στην πρωτοβουλία τόσο του εκτελούντος χρέη Αερολιμενάρχη κ.Ζαμπατίδη Στέλιου όσο και στον Διοικητή της μονάδος Αλεξιπτωτιστών του ΕΤΑ,ήταν πρωτόγνωρη για την περιοχή και τους κατοίκους τους οποίους γέμισε με αισθήματα χαράς ,υπερηφάνειας και ασφάλειας.
ΕΥΓΕ στους διοργανωτές αυτής και συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες καθ'οιονδήποτε τρόπο...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου