bara

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Δεν θέλουμε άλλη... κοροϊδία

Γράφει ο Φαροφύλακας 
Οι εκλογές τέλειωσαν.Έχουμε τα αποτελέσματα και την κατανομή των εδρών και ακούμε και βλέπουμε τις...προσπάθειες των πολιτικών αρχηγών να σχηματίσουν Κυβέρνηση.
Παίρνουν όλοι το περισπούδαστο ύφος μιλούν με την ίδια ξύλινη γλώσσα προσπαθώντας να μας σώσουν...χωρίς να θέλουν να μας κυβερνήσουν.
Όλοι θέλουν να μας σώσουν κοροϊδεύοντας μας.
Ας δούμε και τα...Μαθηματικά των εκλογών.Οι βουλευτές που έχουν τα κόμματα είναι οι εξής:


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 108

                      ΣΥΡΙΖΑ: 52

                      ΠΑΣΟΚ: 41

          ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ: 33



                          ΚΚΕ: 26

         ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 21

                     ΔΗΜΑΡ 19
Είναι ξεκάθαρο ότι το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή η δεν συμμετέχουν η δεν τους θέλουν οι υπόλοιποι να συμμετάσχουν στην επόμενη κυβέρνηση.
Έτσι 26 (ΚΚΕ) και 21(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) σύνολο 47 Βουλευτές δεν θα στηρίξουν με τίποτα οποιαδήποτε κυβέρνηση.
Έτσι μένουν 300-47=253 Βουλευτές που μπορούν να στηρίξουν την επόμενη κυβέρνηση.
        Έτσι αρχίζουμε να παραθέτουμε τα λογικά συμπεράσματα:
1ο Συμπέρασμα Δεν μπορεί να σχηματισθεί κυβέρνηση χωρίς την συμμετοχή της Ν.Δ.
Και τούτο γιατί 253-108=145.
2ο Συμπέρασμα Το λογοπαίγνιο του κ, Τσίπρα για Αριστερή Κυβέρνηση είναι άνευ ουσίας, εξυπηρετώντας απλά μόνο τους στρατηγικούς σχεδιασμούς του Σύριζα
3ο Συμπέρασμα Η άρνηση του κ. Καμμένου να συναντηθεί και να συνεργασθεί με τους Σαμαρά,Βενιζέλο απλά δηλώνει ότι για μικροκομματικούς λόγους ο κ.Καμμένος επενδύει στο να ξαναγίνουν εκλογές.

Έτσι απλά.....

2 σχόλια:

  1. Μπραβο Φαροφύλακα.
    Σωστή ανάλυση.
    Όμως είσαι πολύ ήπιος.
    Εγώ θα έλεγα το εξής: Οι ανόητοι που ψήφισαν Τσίπρα και οι ανοητότεροι που ψήφισαν Καμμένο, πότε θα καταλάβουν οτι οδηγούν τη χώρα σε ακυβερνησία και καταστροφή;
    Και οι δυο τους, θέλουν να φωνάζουν. Και οι δυο είναι ανάξιοι να κυβερνήσουν.
    Όταν λοιπόν οι συνταξιούχοι δεν πάρουν συντάξεις, οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν πάρουν μισθό, και η αλυσίδα της οικονομίας καταρρεύσει, τότε να δούμε τί θα λένε όσοι συνετέλεσαν στην αποσταθεροποίηση της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαμαράς ή ακυβερνησία λοιπόν. Δεν βαρεθήκατε να εκφοβίζετε, να απειλείτε και να θέτετε εκβιαστικά διλήμματα στον κόσμο; Αφού βλέπετε ότι πλέον δεν πείθετε. Πέρασαν οι εποχές που ακολουθούσαμε σαν πρόβατα όταν μας έλεγαν "Καραμανλής ή τανκς", "Ή Καραμανλής ή χάος", "Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε". Και όσο για το ποιοι είναι ανάξιοι να κυβερνήσουν, το έχουμε εμπεδώσει σε αυτή την χώρα πολλά χρόνια τώρα, όταν όλοι διαδοχικά αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Ας δοθεί η ευκαιρία και σε κάποιον άλλο να μας αποδείξει αν μπορεί ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή