bara

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Συλλήψεις στην Αλεξανδρούπολη για ναρκωτικά και παράνομο έρανο

Συνελήφθησαν χθες (23-5-2012) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 (γυναίκα) και 25 (άντρας) ετών, για κατοχή ναρκωτικών
Επίσης συνελήφθη χθες (23-5-2012) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 70χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περι εράνων και λαχειοφόρων αγορών.
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

1. Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν χθες (23-5-2012) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 (γυναίκα) και 25 (άντρας) ετών, για κατοχή ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι κατείχαν από κοινού μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 13,5 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της δράστιδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος HIPNOSEDON και ένα (1) δισκίο του φαρμακευτικού σκευάσματος LONALGAL .
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περι εράνων και λαχειοφόρων αγορών Συνελήφθη χθες (23-5-2012) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 70χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περι εράνων και λαχειοφόρων αγορών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 70χρονο, διότι κατείχε δύο (2) μπλοκ με κουπόνια Ομοσπονδίας, τα οποία διέθετε προς πώληση, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη από το Νόμο άδεια .
Κατασχέθηκαν δύο (2) μπλοκ με κουπόνια και το χρηματικό ποσό των 37 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου