bara

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ευχαριστήρια επιστολή Παγώνας Καράκη

Αγαπητές μου φίλες και φίλοι, πολίτες του Νομού Έβρου

Σαν νέα παρουσία στην πολιτική σκηνή, μέσα σε παράξενους καιρούς και σε κλίμα πολιτικής απαξίωσης θυμωμένη μητέρα και εργαζόμενη και εγώ όπως και εσείς και εθελόντρια στα κοινά τα τελευταία 10 χρόνια τόλμησα να εκτεθώ στις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012.Είχα την τιμή να με συμπεριλάβει ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας μαζί με άλλους πέντε συναγωνιστές μου υποψήφιους Βουλευτές . Πέραν του αποτελέσματος των εκλογών μαζί με τους εκλεγμένους Βουλευτές της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας με τους οποίους δώσαμε πρόσφατα κοινό αγώνα θα είμαι συνεχώς δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια συλλογικού και θεσμικού φορέα. Θα αγωνιστούμε μαζί για το Νομό Έβρου, για τους κατοίκους των αστικών κέντρων μας και των ερημωμένων χωριών μας. Η τοπική κοινωνία μας δοκιμάζεται να ζήσει με αξιοπρέπεια και μας δίνει καθημερινά μαθήματα αλληλεγγύης . Χρέος όλων μας είναι την αξιοπρέπεια αυτή να την περιφρουρήσουμε και να βελτιώσουμε με κάθε τρόπο και μέσο την ποιότητα της ζωής των κατοίκων .

Η ανάπτυξη του Νομού μας έχει ευρύτερη έννοια και απαιτεί ενεργούς πολίτες σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του. Οι διεκδικήσεις μας πρέπει να αφορούν εφικτούς στόχους που θα αποδίδουν όφελος στο σύνολο των πολιτών του Νομού μας. Απαραίτητη σ΄ αυτές τις διεκδικήσεις είναι η δυναμική παρουσία όλων των εγχώριων οικονομικών, θεσμικών, διοικητικών, θρησκευτικών, συλλογικών και κοινωνικών δυνάμεων του Νομού μας. Η γεωγραφική θέση του, ο εδαφικός πλούτος , η θάλασσα , οι γεωργικές εκτάσεις , η ιστορία και η παράδοση είναι η ευλογία της γης μας και των ανθρώπων της. Πλούσια η κληρονομιά μας ,αλλά αναξιοποίητη.

Ειδικές στοχευόμενες δράσεις κατά μήκος του Νομού μπορούν να μας δώσουν την δυνατότητα να ανακάμψουμε και να επανακτήσουμε τα απολεσθέντα οικονομικά μεγέθη να διατηρήσουμε τα κοινωνικά αγαθά μας και να υπερασπιστούμε τις εθνικές αξίες μας. Κυρίως όμως να θεμελιώσουμε δομές ανάπτυξης για το μέλλον των νέων μας ώστε να ζήσουν και να δημιουργήσουν εδώ στον τόπο τους.

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε με την ψήφο σας στο πρόσωπο μου και για την ηθική υποστήριξη σας σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού μου αγώνα.

Με εκτίμηση

Παγώνα Καράκη –Τσιακίρη

Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Νομού Έβρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου