bara

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Σύλληψη 38χρονου για ληστεία 82χρονου με λεία.. πέντε ζευγάρια παπούτσια


Συνελήφθη χθες στην Αλεξανδρούπολη 38χρονος γιατί έκλεψε από 82χρονο... πέντε ζευγάρια παπούτσια.Όταν μάλιστα ο 82χρονος αντέδρασε ο κλέφτης του άσκησε σωματική βία με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.Λίγη ώρα αργότερα ο 38χρονος με την ασυνήθιστη λεία του συνελήφθη από αστυνομικούς.
 Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

                                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη 38χρονου ημεδαπού για ληστεία
Συνελήφθη χθες (24-9-2012) το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.
Ειδικότερα, ο 38χρονος, αφαίρεσε, από την κατοχή 82χρονου ημεδαπού, μία (1) τσάντα που περιείχε πέντε (5) ζευγάρια παπούτσια και μόλις έγινε αντιληπτός από αυτόν, χρησιμοποίησε σωματική βία, προκειμένου να διατηρήσει στην κατοχή του τα κλοπιμαία, προκαλώντας στον 82χρονο ελαφρές σωματικές βλάβες.
Ακολούθως ο δράστης τράπηκε σε φυγή πλην όμως μετά από σχετικές αναζητήσεις που εξέδωσαν οι αστυνομικοί, εντοπίσθηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Ο 82χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου