bara

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Γιορτή της τσάντας από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Γονέων Έβρου «Χριστός Σωτήρ»

Η ένωση πολιτών ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων του νομού Έβρου ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡ στη ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ!
Όπως κάθε χρόνο ο κεντρικός Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων νομού Έβρου «Χριστος Σωτήρ» διοργανώνει μια γιορτή για τα πρωτάκια, τα παιδιά που θα πάνε για πρώτη φορά στο Δημοτικό, χαρίζοντάς τους μια τσάντα και διοργανώνοντας μια μικρή γιορτή για παιδιά και γονείς, τη ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ.
Φέτος, η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ πραγματοποιείται με την στήριξη της ένωσης πολιτών ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ. Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18.00 στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Αλεξανδρούπολη, τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών θα έχουν την ευκαιρία για γιορτή και παιχνίδι, για να αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι και να ξεκινήσουν την νέα σχολική χρονιά. Ο Σύλλογος Πολυτέκνων θα προσφέρει σχολικούς σάκους στα παιδιά που θα φοιτήσουν στην Α τάξη Δημοτικού και σχολικά είδη στα υπόλοιπα παιδιά.
Προσκαλούμε όλους τους πολύτεκνους γονείς να έρθουν μαζί με τα παιδιά τους για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και να ξεκινήσουμε με χαρά τη νέα σχολική χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου