bara

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Τελωνείο Κήπων: Σοβαρά 12χρονος που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Μάχη για τη ζωή δίνει ένας 12χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο στο τελωνείο του μεθοριακού σταθμού Κήπων Έβρου.
Όλα συνέβησαν όταν το άτυχο παιδί, μέλος χορευτικού συγκροτήματος από το Γεωργία, επέστρεφε από εμφανίσεις σε φεστιβάλ του εξωτερικού. Στο τελωνείο των Κήπων, ο μικρός κατέβηκε από το λεωφορείο με τα αλλά παιδιά για έλεγχο διαβατηρίων και για άγνωστη αιτία (σύμφωνα με μια μαρτυρία έσκυψε να δέσει τα κορδόνια του) δεν έγινε αντιληπτός από τον οδηγό, με συνέπεια κατά τη διάρκεια ελιγμών του οχήματος, η ρόδα να του συνθλίψει το πόδι στο ύψος μεταξύ μηρού και λεκάνης.

Το αγόρι από την Γεωργία, σύμφωνα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, κ. Νίκος Ραπτόπουλος, έχει υποστεί σοβαρή βλάβη σε ζωτικά όργανα και μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του, νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα, έπειτα από πολύωρη επέμβαση που υποβλήθηκε προκειμένου στη συνέχεια να μεταφερθεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων του Ιπποκράτειου στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου