bara

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Συλλήψεις για κλοπές σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα

Συνελήφθησαν  στην Αλεξανδρούπολη, δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 16 ετών, για κλοπή σε εργοστάσιο. Στις (18-7-2012) το μεσημέρι, μαζί με έναν ακόμη άγνωστο δράστη, αφαίρεσαν από εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Αλεξανδρούπολης, 40 ειδικά ανοξείδωτα καλούπια, συνολικής αξίας 12.000 ευρώ. Επίσης συνελήφθησαν  σε χωριό της Ορεστιάδας,δύο ημεδαποί, ηλικίας 21 και 23 ετών, για κλοπή από οικία. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι λίγη ώρα νωρίτερα, μετέβησαν στην οικία 74χρονης, όπου προφασιζόμενοι την πώληση σεντονιών, ο 23χρονος εισήλθε στο εσωτερικό της και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ.
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 20 Ιουλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συλλήψεις ατόμων για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών
1. Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή σε εργοστάσιο
Συνελήφθησαν χθες (19-7-2012) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 36 και 16 ετών, για κλοπή σε εργοστάσιο.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι την προηγούμενη ημέρα (18-7-2012) το μεσημέρι, μαζί με έναν ακόμη άγνωστο δράστη, αφαίρεσαν από εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Αλεξανδρούπολης, 40 ειδικά ανοξείδωτα καλούπια, συνολικής αξίας 12.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι ο 36χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
2. Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή από οικία
Συνελήφθησαν χθες (19-7-2012) το βράδυ, σε χωριό της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 21 και 23 ετών, για κλοπή από οικία.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι λίγη ώρα νωρίτερα, μετέβησαν στην οικία 74χρονης ημεδαπής, όπου προφασιζόμενοι την πώληση σεντονιών, ο 23χρονος εισήλθε στο εσωτερικό της και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ.
Το παραπάνω χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή των δραστών, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 74χρονη.
Κατασχέθηκε επίσης ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου