bara

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

«Οι άθλοι του Ηρακλή» στο Κηποθέατρο Εγνατία Αλεξανδρούπολης


Παρασκευή 13 Ιουλίου «Οι άθλοι του Ηρακλή»
 Παιδική παράσταση με την Κέρμεν Ρουγγέρη
21:00 Κηποθέατρο Αλεξανδρούπολης

Την παράσταση υπογράφει ακόμη μία φορά η Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία με το μοναδικό της ταλέντο εμπνέει στα παιδιά κάθε ηλικίας την αγάπη για το θέατρο. Ο ήρωας-σύμβολο, που με τους άθλους του ανέθρεψε γενιές παιδιών και έμεινε στην ιστορία ως ο πιο αγαπητός ήρωας της ανθρωπότητας, ζωντανεύει σε μια παράσταση η οποία συνδυάζει την παραμυθένια ατμόσφαιρα με την ακρίβεια περιεχομένου.
Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν: τη γέννηση του ήρωα, τη ζωή του, τους άθλους του, την καθιέρωση των Ολυμπιακών αγώνων, το θάνατό του και τέλος τη μετάβασή του στον Όλυμπο, όπου θα απολαμβάνει όλες τις τιμές και θα ζει ανάμεσα στους δώδεκα θεούς ως ίσος με αυτούς. Οι άρτιες εγκαταστάσεις και ο τεχνολογικός εξοπλισμός του «ΘΕΑΤΡΟΝ» μετατρέπουν την παράσταση σε παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, πιστή στην ευρύτερη φιλοσοφία του «Ελληνικού Κόσμου» για τη χρήση της νέας τεχνολογίας στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό. Επίσης, μια ομάδα χαρισματικών ηθοποιών, τα πλούσια σκηνικά και εκπληκτικά κοστούμια της Χριστίνας Κουλουμπή, η εξαιρετική μουσική του Γιάννη Μακρίδη και η εμπνευσμένη χορογραφία του Πέτρου Γάλλια υπόσχονται να μας μυήσουν στο μαγικό κόσμο των μύθων.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο-σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη
Σκηνικά-κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή
Μουσική διασκευή-Σύνθεση: Γιάννης Μακρίδης
Κίνηση-χορογραφία: Πέτρος Γάλλιας
Στίχοι τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής

Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί:
Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Πέτρος Κιοσσές, Στέφανος Κοσμίδης, Γιάννης Νικολάου, Τάσος Παπαδόπουλος, Σπύρος Περδίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Ελένη Ρουσσινού, Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου, Θανάσης Τσιδίμης, Γιάννης Τσουρουνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου