bara

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης

Συνελλήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Οι δράστες διέπρατταν τις διαρρήξεις, πρώτες πρωινές ώρες, ενώ οι παθόντες βρίσκονταν εντός της οικίας τους.Εξιχνιάστηκαν, πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης και συνελλήφθησαν, χθες (13-7-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 27 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες, τι στιγμή που έβγαιναν από οικία στην Αλεξανδρούπολη, την οποία μόλις είχαν διαρρήξει και τους συνέλαβαν.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 14 Ιουλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης
Συνελλήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Οι δράστες διέπρατταν τις διαρρήξεις, πρώτες πρωινές ώρες, ενώ οι παθόντες βρίσκονταν εντός της οικίας τους.
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης.
Για την υπόθεση αυτή συνελλήφθησαν, χθες (13-7-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 27 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες, τι στιγμή που έβγαιναν από οικία στην Αλεξανδρούπολη, την οποία μόλις είχαν διαρρήξει και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν:
  • μία (1) τσάντα
  • δύο (2) κινητά τηλέφωνα
  • ένα (1) ζευγάρι γυαλιά
  • το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ
  • δύο (2) πιστωτικές κάρτες
  • διάφορα έγγραφα
  • είδη ρουχισμού
Τα παραπάνω αντικείμενα τα είχαν αφαιρέσει οι δράστες κατά την διάρρηξη, οπότε και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δύο (2) ημεδαποί, κατά το χρονικό διάστημα, από 30-6-2012 έως 9-7-2012, πάντοτε τις πρώτες πρωινές ώρες, διέπραξαν πέντε (5) διαρρήξεις σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Κατά το χρόνο διάπραξης των διαρρήξεων, οι παθόντες ιδιοκτήτες βρίσκονταν εντός της οικίας τους, ενώ οι δύο δράστες αφαιρούσαν από αυτές, διάφορα χρηματικά ποσά, χρυσαφικά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 27χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • τέσσερις (4) ηλεκτρονικές συσκευές
  • τρία (3) κινητά τηλέφωνα
  • τέσσερα (4) ρολόγια
  • διάφορα χρυσαφικά
  • έντεκα (11) πολεμικά φυσίγγια
Σημειώνεται, ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου