bara

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΑλληΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Εκδηλώσεις Σάββατο 21 Ιουλίου

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ
10:00 Καλοκαιρινή μουσική στα ηχεία του Δήμου, με δικές σας επιλογές-αφιερώσεις και σήμερα. Καλοκαιρινές διακοπές…για πάντα!
11:00 Λάτιν μουσική στα ηχεία και χορεύουμε σάλσα μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών από τους Ritmo De Arte. Passionalex…όλε!
11:00-12:00 Δωρεάν βαρκάδες από την μαρίνα του Ναυτικού Ομίλου μέχρι την Αργώ. «Άλλος με τη βάρκα μας…»
11:30 Οριεντάλ διάθεση και λικνίζουζες αιθέριες υπάρξεις περιμένουν να ανάψει κόκκινο για να κόψουν την κίνηση και να κάψουν καρδιές στο κέντρο της πόλης!
13:00 Επίδειξη skate σε αυτοσχέδια πίστα στο Φάρο. yo!
14:00 Graffiti στον νότιο τοίχο του Δημοτικού Γηπέδου Φώτης Κοσμάς. Graffάρουμε την μασκότ της ΑλληΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, τον Άλλη τον Αλιγάτορα! ΑλλήΤΗΣ gragittάς: Τσεκ
16:00 Χρωματιστή ποδηλατοδρομία από το πάρκο Εγνατία στην παραλία. Συνοδεία αυτοκινήτου με ηχεία για μουσική διαδρομή!
α) Κάνουμε φασαρία με ντουντούκες, σφυρίχτρες, δεμένα κουτάκια στις ρόδες κτλ, φτάνοντας στην παραλία. Περίμενεεεε…Δεν βουτάμε ακόμη!
β)Εκεί μας περιμένει μια παγκόσμια καινοτομία(!) Το παιχνίδι cake-ball (ναι…μοιάζει με το paint-ball) Υλικά από αυτά που φτιάχνουμε ένα κέικ, είναι στημένα στις δύο πλευρές της παραλίας (αυγά, γάλα, ζάχαρη, αλεύρι κτλ). 3…2…1…και η μάχη ξεκινά! Κάνε κέικ τη μούρη του άλλου…γιατί ο τουρτοπόλεμος είναι πασέ.
γ)Βούτα!
Υ.Γ. Καθαρίζουμε την παραλία και μετά πηγαίνουμε στην επόμενη δράση!
Ποδηλάτες Αλεξανδρούπολης ευχαριστούμε!!!
19:00-20:00 Δωρεάν μάθημα yoga στο πάρκο της Αργούς. Πετσέτα, άνετα ρούχα, οκλαδόν και μμμμ….
20:00
α) Παζάρι τέχνης, με κόσμημα, μάσκα, ρούχο, ζωγραφική, μακιγιάζ, δίπλα στο Φάρο. Εκθέσεις, αγορές και δωρεάν εκπαιδεύσεις.
β) Έκθεση φωτογραφίας πάνω σε νταλίκα(!) Τα ηχεία του οχήματος συνοδεύουν την street έκθεση…και πολύ προχώ!
γ) Στον ίδιο χώρο, με το Φιλοζωικό Σύλλογο Κιβωτός φτιάχνουμε κοσμήματα-κολάρα για τα αδέσποτα σκυλιά της πόλης. Ο Μπόυμπης θα έχει πλέον όνομα!
δ) Μην ξεχάσεις να ενημερωθείς για το ΚΕΘΕΑ-Κιβωτός& τις σούπερ δράσεις του!
20:00-22:00 Για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης, ανοίγουμε το Φάρο! Ελεύθερα…βγες φωτογραφία στο ηλιοβασίλεμα. Très romantic…
20:30-21:00 Capoeira show μπροστά στο Φάρο! Μάθε κι εσύ την βραζιλιάνικη πολεμική τέχνη. Salve Brazil!
21:30 Στηρίζουμε τοπικά γκρουπ! Stay heavy με συναυλία στο Φάρο. Τραγουδούν: Harisma, Rebels, Trademark, Ταξιδιώτες Ψυχής & Χίλια Χρόνια
Τοποθέτηση τηλεσκοπίου. Ρίξε ένα βλέμμα στο άπειρο…ωωω ένα αστέρι πέφτει!
00:00 Λευκά μπαλόνια με δεμένο μικρό πυροτέχνημα στην άκρη τους, τα αφήνουμε ελεύθερα προς τη θάλασσα. Το φως του Φάρου ας τα συνοδεύει με τη ελπίδα μιας Άλλης Αλεξανδρούπολης. Και του χρόνου!

2 σχόλια:

  1. Η βαρκάδα σήμερα το πρωί έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο χορός από τις λικνίζουσες αιθέριες υπάρξεις ήταν φανταστικός! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και στους διοργανωτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή