bara

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Περισσότεροι από 150 αθλητές και άλλοι τόσοι γονείς στην πρώτη του Εθνικού

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 150 ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ.ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 5ΜΜ ΣΤΟ ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ.
Μεγαλύτερο από ποτέ το πρώτο ραντεβού της χρονιάς, πραγματοποιήθηκε για το τμήμα στίβου του Εθνικού στο στάδιο Φώτης Κοσμάς. Λαοθάλασσα αθλητών όλων των ηλικιών και πολλοί γονείς, οι οποίοι έφεραν τα παιδιά τους για πρώτη φορά στο στάδιο να ενταχθούν στην μεγάλη αθλητική οικογένεια.
Το ραντεβού ήταν στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας, τα μικρά παιδιά με τους γονείς περιεργάζονταν τους νέους γι αυτούς χώρους, ενώ οι «παλιοί» κινούνταν πολύ πιο άνετα και όλοι μαζί έπιναν ένα δροσιστικό χυμό λόγω ζέστης.
Η έκπληξη ήρθε από την Ολυμπιονίκη μας Πηγή Δεβετζή η οποία υπέγραψε αυτόγραφα για όλους, η οποία βρέθηκε εκεί με μια νέα ιδιότητα, αυτή του μέλους του επιτροπής διοίκησης του τμήματος στίβου.
Αφού ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές νέων παιδιών, έγινε μια προφορική παρουσίαση από τον έφορα κ.Πατερόπουλο, όλων αυτών των θεμάτων που πρέπει να ξέρει ο αθλητής και ο γονέας, για το τμήμα στίβου. Έγινε μια γνωριμία του Εθνικού, αλλά και του τμήματος, αγωνιστικά, οργανωτικά και οικονομικά. Παρουσιάσθηκαν τα μέλη της διοίκησης, οι προπονητές και οι πρωταθλητές του τμήματος.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τα 85χρονα του συλλόγου και την μεγάλη αγωνιστική άνοδο του τμήματος, που από την 210 θέση πριν 3 χρόνια, βρίσκεται τώρα στην 75 θέση και συνεχίζει προς τα καλύτερα. Είναι πια πρώτη ομάδα στον Έβρο και 2η στη Θράκη μετά την Κομοτηνή.
Ο κ.Πατερόπουλος χαρακτήρισε το στίβο το πιο οικονομικό, αλλά όχι πιο «φθηνό» άθλημα στην πόλη, με μόλις 15 ευρώ συνδρομή και εκπτώσεις που κατεβάζουν κι άλλο την τιμή. Με την εγγραφή ο αθλητής εκτός από το μπλουζάκι δώρο παίρνει την κάρτα μέλους του Εθνικού, που λειτουργεί και ως εκπτωτική για 20 μαγαζιά της πόλης.
Το λόγο πήρε και η Πηγή Δεβετζή η οποία αφού ευχαρίστησε για την πρόταση ένταξης στην ομάδα, θυμήθηκε τα νεανικά της χρόνια στον Εθνικό, δίνοντας την ευχή να βρεθεί ο Εθνικός και πάλι στις πρώτες Πανελλήνιες θέσεις, όπως παλιά. Τέλος παρότρυνε τους νέους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου να παλέψουν για το όνειρο τους, παρά τις όποιες δυσκολίες.
Ένα μικρό χαιρετισμό εκ μέρους του Δήμου Αλεξ/πολης απεύθυνε ο πρόεδρος της αθλητικής επιτροπής Χρήστος Μπίκος, ο οποίος και υποσχέθηκε στήριξη από τον Δήμο έστω με τα προβλήματα που υπάρχουν.
Το απογευματινά ραντεβού προπόνησης της πρώτης εβδομάδος θα είναι καθημερινά στις 5 για όλα τα τμήματα.
Το Συμβούλιο του στίβου ευχαριστεί την ταβέρνα «Αλέξης» για τη χορηγία μεγάλης ομπρέλας, το λογιστικό γραφείο του Αθ.Κολχούρη για τη χορηγία αθλητικών μπλουζών και το ακτινοδιαγνωστικό εργαστήριο για τη χορηγία της κάρτας μέλους.
Το Σαββατοκύριακο το τμήμα στίβου του Εθνικού βρέθηκε σε δύο πετυχημένες εκδηλώσεις που μάζεψαν μεγάλο αριθμό μικρών.
Στη γιορτή παγωτού στο πάρκο κυκλοφορίας και στο πρόγραμμα «άθληση και διατροφή στη γειτονιά μου» που έγινε στο χώρο του LiDL.





1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΣΤΙΒΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΤΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή