bara

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα βιασμού σε βάρος 19χρονης στο Διδυμότειχο

Συνελήφθη, σήμερα (11-8-2012) πρωινές ώρες, στο Διδυμότειχο, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας, για απόπειρα βιασμού σε βάρος 19χρονης ημεδαπής.
Ειδικότερα, η 19χρονη κατήγγειλε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, επιστρέφοντας, από νυχτερινή διασκέδαση, στην οικία της, στο Διδυμότειχο, άγνωστος δράστης με άσκηση σωματικής βίας, προσπάθησε να την αναγκάσει σε εξώγαμη συνουσία, χωρίς ωστόσο να τo καταφέρει, διότι έγινε αντιληπτός από περιοίκους και τράπηκε σε φυγή.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 11 Αυγούστου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα βιασμού σε βάρος 19χρονης ημεδαπής
Συνελήφθη, σήμερα (11-8-2012) πρωινές ώρες, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας, για απόπειρα βιασμού σε βάρος 19χρονης ημεδαπής.
Ειδικότερα, η 19χρονη κατήγγειλε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, επιστρέφοντας, από νυχτερινή διασκέδαση, στην οικία της, στο Διδυμότειχο, άγνωστος δράστης με άσκηση σωματικής βίας, προσπάθησε να την αναγκάσει σε εξώγαμη συνουσία, χωρίς ωστόσο να τ o καταφέρει, διότι έγινε αντιληπτός από περιοίκους και τράπηκε σε φυγή.
Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 25χρονο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου