bara

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Στην Αυστρία Κοντοστάθης-Καβαρατζής

Ακόμα μία σημαντική διάκριση για το δίδυμο από την Αλεξανδρούπολη Καβαρατζή-Κοντοστάθη, καθώς αύριο Τετάρτη αναχωρεί για το Χάρτμπεργκ της Αυστρίας , προκειμένου να λάβουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 20 (16-29/8). Μαζί θα είναι και οι κοπέλες Βλαχάκη-Σπανού. Τα ελληνικά «δίδυμα» θα ξεκινήσουν αγωνιζόμενα στους ομίλους και από εκεί πρώτος στόχος είναι να περάσουν στα νοκ άουτ της επόμενης φάσης.Μετά τις 9ες θέσεις που αμφότερες οι ομάδες απέσπασαν στο Παγκόσμιο της Κύπρου, επόμενος στόχος είναι η καθιέρωση του ελληνικού αναπτυξιακού μπιτς βόλεϊ στις μονοψήφιες θέσεις μεγάλων διεθνών διοργανώσεων. Μόνο και μόνο η συμμετοχή στους αγώνες είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και μόνο αυτό το γεγονός δείχνει πως οι αρμόδιοι της περιοχής πρέπει να στηρίξουν αυτά τα παιδιά.
Για τον λόγο αυτό, ο Τεχνικός Υπεύθυνος Ανάπτυξης Beach Volley της ΕΟΠΕ, Αντώνης Πούμπουρας, ο οποίος θα συνοδεύσει στην Αυστρία τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, τόνισε:«Στόχος μας δεν είναι άλλος από το να συνεχίσουμε τις αρκετά καλές εμφανίσεις από το Παγκόσμιο της Λάρνακας. Πρέπει να επενδύσουμε πάνω στις εμφανίσεις που κάναμε στην Κύπρο και να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με ανάλογα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες έχουν τις δυνατότητες, το έχουν αποδείξει άλλωστε με τα πολύ καλά στοιχεία που διαθέτουν και θεωρώ ότι βήμα-βήμα δικαιώνουν την επιλογή της Ομοσπονδίας και κυρίως τις δικές τους προσπάθειες. Το Αναπτυξιακό πρόγραμμα λειτουργεί και με μία σειρά από καλές παρουσίες θα φανούν και τα αποτελέσματα».
Από την πλευρά του ο Γιάννης Καβαρατζής, είπε στο επίσημο σάιτ της ομοσπονδίας : «Είχαμε μερικά μικροπροβλήματα στην προετοιμασία μας, ιδιαίτερα με το ατυχές περιστατικό του συμπαίκτη μου που είχε τραυματιστεί σε αγώνες στον Βόλο, όμως, ευτυχώς τα ξεπεράσαμε και είμαστε έτοιμοι να λάβουμε μέρος στη διοργάνωση που εξ αρχής είχαμε θέσει ως πρώτο μας στόχο για τη χρονιά που διανύουμε. Μπορεί να είμαστε σχετικά μικρότεροι ηλικιακά από τους αντιπάλους μας, αφού είμαστε 17 και 18 αντίστοιχα, αλλά θα παλέψουμε για μια μονοψήφια θέση. Κρατάμε τις εμφανίσεις μας στο Παγκόσμιο της Κύπρου και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτά τα υψηλά στάνταρ. Στη διοργάνωση υπάρχουν χώρες όπως οι Πολωνία, Ρωσία, Αυστρία, Νορβηγία, Ελβετία και Τσεχία που θεωρητικά έχουν ένα αβαντάζ και κάποιες είναι φαβορί για μετάλλια. Όμως, όλα θα φανούν στο γήπεδο. Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές μας, έχουμε καλή χημεία σαν ομάδα και δεν φοβόμαστε. Πάμε να χαρούμε τους αγώνες και τη συμμετοχή μας σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου