bara

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Επίσκεψη του Υπουργού Αθλητισμού και Τουρισμού της Περιφέρειας της Αγ. Πετρούπολης στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκε την Τρίτη 21 Αυγούστου στο γραφείο του, ο Υπουργός Αθλητισμού και Τουρισμού της Περιφέρειας της Αγ. Πετρούπολης, κ. Σεργκέι Βαζένιν.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσης των διμερών σχέσεων σε επίπεδο τουρισμού και αθλητισμού, καθώς και οι επιπλέον κοινές δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν στο πλαίσιο της υφιστάμενης αδελφοποίησης και συνεργασίας των δήμων Αλεξανδρούπολης και Σοσνόβυι Μπορ.
«Βρισκόμαστε στην Αλεξανδρούπολη επειδή υπάρχει μια συνεργασία, εξαιτίας της αδελφοποίησης, μέσω της οποίας έχουμε ήδη πετύχει αρκετά πράγματα. Στόχος μας, τώρα, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των περιοχών μας στους τομείς του τουρισμού και του αθλητισμού και πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα θετικά», επεσήμανε στις δηλώσεις του ο Ρώσος Υπουργός Τουρισμού.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συνάντηση, καθώς όπως τόνισε «Διεκδικούμε την προσέλευση τουριστών από την περιοχή της Αγίας Πετρούπολης, με όλα τα οικονομικά και εμπορικά οφέλη που θα επιφέρει. Ως αποτέλεσμα της αδελφοποίησης, οι Ρώσοι, τόσο του Σοσνόβυι Μπορ όσο και της ευρύτερης περιοχής της Αγίας Πετρούπολης, όταν επισκέπτονται την Ελλάδα, επιλέγουν πλέον ως προορισμό την Αλεξανδρούπολη. Σε αυτό το γεγονός πρέπει να εστιάσουμε με τη συμμετοχή και όλων των φορέων του τόπου μας, ώστε να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα οφέλη για τον δήμο και για την περιοχή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου