bara

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Σύλληψη δέκα(10) ατόμων για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω, χθες (7-12-2012) το βράδυ, στην Αλεξ/πολη,εννέα (9) ημεδαποί, ηλικίας 23 έως 56 ετών, και μία 24χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας, ενώ αναζητείται και ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, για την διενέργεια του παράνομου τυχερού παίγνιου TEXAS HOLD EM (παραλλαγή του τυχερού παίγνιου «ΠΟΚΕΡ»).
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 8 Δεκεμβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη δέκα (10) ατόμων για διοργάνωση και συμμετοχή στο παράνομο τυχερό παίγνιο «ΠΟΚΕΡ»
Συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω, χθες (7-12-2012) το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, εννέα (9) ημεδαποί, ηλικίας 23 έως 56 ετών, και μία 24χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας, ενώ αναζητείται 45χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, για την διενέργεια του παράνομου τυχερού παίγνιου TEXAS HOLD EM (παραλλαγή του τυχερού παίγνιου «ΠΟΚΕΡ»).
Ειδικότερα, κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης στο κατάστημα (καφετέρια), συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω, ο 45χρονος προσωρινά υπεύθυνος, δύο ημεδαποί ηλικίας 50 και 56 ετών και η 24χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, διότι διοργάνωναν σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι την διενέργεια του τυχερού παιγνίου «TEXAS HOLD EM» και επέτρεπαν στους υπόλοιπους έξι (6) δράστες, τη συμμετοχή τους σε αυτό.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ένα (1) ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με τσόχα
318 τραπουλόχαρτα
Το χρηματικό ποσό των 337,10 ευρώ.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου