bara

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Σύλληψη στην Ορεστιάδα για Ναρκωτικά και Απείθεια

Συνελήφθη χθες (3-12-2012) το βράδυ, σε χωριό της Ορεστιάδας, 20χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και απείθεια.Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 20χρονο, διότι σε σήμα στάσης που έκαναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, αυτός αρχικά δεν συμμορφώθηκε και τράπηκε σε φυγή, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και απέρριψε στο έδαφος μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 50,2 γραμμαρίων.
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου


ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 4 Δεκεμβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και απείθεια
Κατασχέθηκαν 51,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθη χθες (3-12-2012) το βράδυ, σε χωριό της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, 20χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και απείθεια.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 20χρονο, διότι σε σήμα στάσης που έκαναν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, αυτός αρχικά δεν συμμορφώθηκε και τράπηκε σε φυγή, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και απέρριψε στο έδαφος μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 50,2 γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι του 20χρονου, βρέθηκε μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,6 γραμμαρίων.
Συνολικά κατασχέθηκαν δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 51,8 γραμμαρίων και ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου